Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám kutatott a szobámban....

Anyám kutatott a szobámban. Nem vágom mit csináljak (? )

Figyelt kérdés

A sztori úgy van, hogy szerdán, megtalált pár facebookos bejegyzést, amin amerikai füves oldalakon kommentelgetek az európai tépési szokást megvédve,majd miután sikerült be magyaraznom neki hogy nem, nem vagyok marihuánahasznaló, tegnap délelőtt, kicsit körülnézett, és talált eg, dobozt.

Volt benne 3 felé rollpapir, egy százaspapír, két féle csiga, egy pult, egy morzsi, es a morzsiba szorult apró darabkák.

Délután mikor haza értem durván kiakadt. Most nem mehetek el itthonról,kicsit börtön flash az egész.

Minden nap téptem amikor cyak lehetett,ezek után ez nyilván sokat fog redukálódni.

Hogyan tegyem rendbe a kapcsolatot?

Hogyan érjem el, hogy ne hiányozzon a fű?

2017. júl. 16. 15:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%

Hát ha annyi eszed van, hogy ha még füvezel is, otthon tartasz hozzá kellékekt, megérdemled a szobafogságot.

Viszont ez jó alkalom, hogy valóban leszokj róla, ehhez azonban neked is akarnod kell.

Tudod, én végignéztem egyet s mást, sőt éveken keresztül én sem utasítottam vissza a füvet. Láttam, mit képes művelni az emberrel a függőség, láttam, milyen pokoli abbahagyni, és az egész közepén megállni, hogy ne kezdd újra, láttam, hogyan teszik tönkre okos, tehetséges emberek az életüket a fű miatt, és meddig képesek lesüllyedni, hogy hozzájussanak.

Ellenségemnek nem kívánom. Én szerencsére nem szoktam rá, bár volt egy fél év, mikor napi szinten éltem vele, sosem szívtam egyedül, mert tudtam, hogy az egyenes út lenne a rászokáshoz. Még így is a legrosszabb oldalam hozta ki: agresszívebb lettem, türelmetlenebb, ha nem jutottam hozzá, de szerencsére még időben felismertem, hogy ez nem én vagyok, még kevésbé az az ember, aki lenni akarok.

Még nem vagy elkésve. A problémák azért vannak, hogy megoldd őket, nem menekülhetsz örökké a bódulatba, de ezt magadtól kell felismerned, nem azért, mert valaki ezt mondja.

A szervezeted néhány hét alatt kitisztul, néhány hónap múlva pedig, ha elég erős vagy, és megállod, hogy ne szokj vissza, fel fogod ismerni, mennyivel kiegyensúlyozottabbá váltál.

Amit javasolni tudok: ha valóban meghozod ezt a döntést, állj anyukád elé, és kérd meg, hogy segítsen végigcsinálni. A kapcsolatotok rendbehozása felé ez egyenes út lenne.

2017. júl. 16. 18:17
 12/17 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm az értelmes válaszokat, bár egy két válaszoló már bosszantóan retardált, na mindegy sohasem menekülés volt, csak szórakozás, nem vagyok durván függő, de azért hiányozni fog az amikor csak le ültünk és hajtottunk egy cigit. Nem akarom teljesen abba hagyni, csak mondjuk heti egyszeri alkalomra redukálni.

16eves vagyok, amúgy és kb december óta csinálom, bajom még nem volt belőle, ha épp nem volt ilyen egy hétig, akkor sem változtam meg, nem hiányzott ha épp jobb dolgom volt.

2017. júl. 16. 21:16
 13/17 anonim ***** válasza:

Valami komoly probléma lehet ott, ha tizenhat évesen ezt következményke nélkül megtehetted eddig.

Nézd, nem rosszból mondom, hanem azért, mert több esetet is láttam, ahol így kezdődött a részokás, vagy teljesen leteszed, vagy sosem fogod tudni. Ha társasági kényszer van, nincs más választásod, mint azt megszüntetni.

Ha most nem teszed, később nem biztos, hogy vissza tudsz fordulni, és hidd el nekem, nem akarod végigcsinálni azt, ami mjd az elvonón jön pár év múlva.

2017. júl. 16. 22:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Nagyon nyomod a szlenget! Kell is,mert a dutyiban is így karattyolnak.
2017. júl. 17. 21:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Az a bajod neked, hogy túl sok zsebpénzt kaptál. Ha nem kaptál volna semmit, akkor most nem is lennél drogos.

Remélem autót vezetni sosem fogsz megtanulni. Mert ahhoz nem lenne elég eszed, hogy ne betépve vezess.

2017. nov. 12. 13:17
 16/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó faszk alap.

Nem vagyok drogos.

Egyáltalán nem voltam rajta, én is azt hittem hogy igen, de nem.

Szinte észre se vettem hogy egyik pillanatról a másikra nulla lett a fogyasztásom. 4 hónapja teljesen tiszta vagyok.

2017. nov. 16. 23:33
 17/17 séllei lászló válasza:
Mi az a pult? :D Meg a morzsi? Új vagyok a témában, most tanultam meg tekerni rendesen :DD
2018. júl. 10. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!