Mit tegyek ha apám letelepszik a szobamban, elveszi a gépem minden ok nélkül és nem hagyja élni a magánéletemet miért?
állj ki magadért. hány éves vagy?
a gyámhatóságnak szólj, mivel a szüleid hátrányt okoznak neked, kötelességük ezután perbe fogni apádat, illetve a szüleidnek biztosítani kell a lehetőség szerint magánéleti zónát, internetet, illetve megfelelő életkörülményeket. (amennyire csak tudják)
Az én anyám is ugyanezt csinálta, meg még sok mást is.
Tanulj, mert később sem lesz jobb és menekülj amíg lehet.
Azért nem mindegy, hogy neked vették-e a gépet. Tény, hogy az ő keresetükből, de a barátnőmhöz se járok át, hogy használjam, amit neki ajándékoztam karácsonyra. Ha egy gép van a családban, beszéld meg apáddal, mikor jöjjön be, pl. ettől eddig tied a gép stb. Tanulni tudsz így? Akkor addig tanulj, amíg gépezik.
Én amúgy megértem a problémát: ha laptop, akkor fogja meg, és vigye ki, de a lány szobájában ne üldögéljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!