Mit csináljak, ha a szüleim "turkálnak" a szobámban a dolgaim között?
17 éves lány vagyok. Persze, tudom, hogy ez az ő házuk, és tulajdonképpen ezért joguk van bejönni és bármihez hozzányúlni, de borzasztóan zavar. Soha nem is kopognak, amikor bejönnek, csak kinyitják az ajtót. Amikor anya takarít a táskámba is belenéz, ez normális? Ma egy kicsit ideges lettem, mert arra jöttem haza, hogy a naplóm sem a helyén volt, és szinte 100%-ig biztos vagyok abban, hogy elolvasták. (Nem tudom, lehet gáz ennyi idősen naplót írni de ezért ne nézzetek le, én nagyon szeretem). Amikor szóvá tettem a kopogást, csak nevettek, hogy már miért kéne ezt csinálniuk, ez hülyeség.
Mondjátok meg őszintén, túlreagálom? Már kezd nagyon zavarni a dolog, főleg a naplós dolog után. Mit tehetek ellene?
Ez szívás, én szüleim mindig kopognak és szerencsére nem is turkálnak, takarítanak ott.
Megmondtam 13 éves koromba, hogy én fogok itt takarítani, ez az én területem és kész. Elfogadták.
Azóta igaz nincs egy nagy rend (néha azért sikerül erőt venni magamon ;)), de legalább van egy kis nyugalom és lehetnek olyan dolgok a szobámba, ami nem tartozik a szüleimre.
18/f
Nemtartaék semmi olyat otthon,amiről tudom,hogy nem akarom meglássák.
Naplótírni lehet számítógépre is kódolt mappába.
Am gáz,hogy nincsenek tekintettel a magánszférádra. Velük van gond,hogy eszükbe se jut nemhagynak teret,és nem bíznak meg benned.
"Amikor anya takarít"
Takaríts a saját szobádban, vagy viseld el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!