Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám kutatott a szobámban....

Anyám kutatott a szobámban. Nem vágom mit csináljak (? )

Figyelt kérdés

A sztori úgy van, hogy szerdán, megtalált pár facebookos bejegyzést, amin amerikai füves oldalakon kommentelgetek az európai tépési szokást megvédve,majd miután sikerült be magyaraznom neki hogy nem, nem vagyok marihuánahasznaló, tegnap délelőtt, kicsit körülnézett, és talált eg, dobozt.

Volt benne 3 felé rollpapir, egy százaspapír, két féle csiga, egy pult, egy morzsi, es a morzsiba szorult apró darabkák.

Délután mikor haza értem durván kiakadt. Most nem mehetek el itthonról,kicsit börtön flash az egész.

Minden nap téptem amikor cyak lehetett,ezek után ez nyilván sokat fog redukálódni.

Hogyan tegyem rendbe a kapcsolatot?

Hogyan érjem el, hogy ne hiányozzon a fű?

2017. júl. 16. 15:33
1 2
 1/17 anonim válasza:
64%
Miért kellett ilyet csinálnod? :)
2017. júl. 16. 15:50
 2/17 anonim ***** válasza:
68%

Te a szerencsésebbek közé tartozol, nálunk a dohányból nyakas volt 17 évesen, nem is próbáltam megmagyarázni mert azért is kaptam volna.

Olyan családban ahol a gyerek tudja hogy ráfaraghat, mindig óvatosabb lesz, és ez a szokás később is megmarad.

Gondolom még bőven a tini korod éled, tanuló vagy, ezek pedig mind olyan dolgok amik mellett a szülő diktál.

Majd az idő megoldja, egy 40-50 éves ember nem tud különbséget tenni egy füves cigi és nagyon kemény drog között, náluk mindegyik egyforma, leépít, pár éven belül pedig belehalsz..

25F

2017. júl. 16. 15:52
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Tedd úgy rendbe a kapcsolatot, hogy őszinte vagy anyukáddal. Először mondd el neki, hogy kezdetben miért nem mondtál igazat, mitől féltél. Aztán ha megígéred neki, hogy leszoksz/megpróbálsz leszokni/kevesebbet fogyasztani akkor azt tartsd is be.
2017. júl. 16. 15:54
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
Ha már ennyire hiányzik, akkor függő vagy. Tehát nem redukálni kéne, hanem abbahagyni. Semmi bajom a mértékkel történő füvezéssel, de te már függő vagy és emiatt itt és most abba kéne hagyni. Nem igaz, hogy a fű nem okoz függőséget, bármi okozhat függőséget, a kutyasétáltatás vagy az origami is, ha már pótcselekvés valakinek a dolog és nem bírja abbahagyni.
2017. júl. 16. 15:59
 5/17 anonim ***** válasza:
77%

Redukálni a 0-ra kell.

Ha mindennap használtad, akkor igen csak függőségre hajlamos személyiségtípus vagy. Neked még jobban veszélyes így. Szólj anyxádnak, hogy vigyen szakemberhez.

" egy 40-50 éves ember nem tud különbséget tenni egy füves cigi és nagyon kemény drog között, náluk mindegyik egyforma, leépít, pár éven belül pedig belehalsz.. "

Ne nézz már másokat hülyének, lécci, és ne csinálju úgy, mint ha a fű és kemény drogok a mostani század találmánya lenne :)

A fű sem veszélytelen, hazudsz, ha az ellenkezőjét állítod.

2017. júl. 16. 16:07
 6/17 anonim ***** válasza:
93%

Bírom a füveseket.

Kívülről fújják a jótékony hatásokat, de ha két napig nem téphetnek be, akkor ki vannak bukva :D

2017. júl. 16. 16:09
 7/17 anonim ***** válasza:
70%

"Hogyan érjem el, hogy ne hiányozzon a fű?"

Ez azt jelenti, hogy komolyan le akarsz szokni?

2017. júl. 16. 16:40
 8/17 anonim ***** válasza:
86%

Lehetett volna annyi eszed, hogy jobban elraktad volna a cuccodat, miután anyukád már gyanakodott rád.

Most már így jártál. Nekem sincs bajom az alkalmi marihuánahasználattal, de az már elég gáz, hogy tiniként (bár igazából bármikor) napi szinten tépsz. Jót fog tenni ez most neked.

2017. júl. 16. 17:03
 9/17 anonim ***** válasza:
80%

Mindket szulod agyhalott hogy minden nap tudtal otthon fuvezni?

Hogyan tegyem rendbe a kapcsolatot? Ezen fuvezes elott kellett volna gondolkodni...

2017. júl. 16. 17:35
 10/17 anonim ***** válasza:
21%
Hány éves vagy?
2017. júl. 16. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!