Ilyenkor mit kell tenni?
Mindjárt 13 leszek , és elegem van a szüleim gyerekeskedésükből. Igazából már 10 éves korom óta unom, de akkor még úgy gondoltam, hogy várok vele, majd csak leállnak ezzel. És most itt vagyok 2-3 év múlva... de semmi változás. Tudom, nem vagyok felnőtt, nem is azt kérem , hogy így kezeljenek, csak úgy mint egy átlagos kamaszt, nem pedig egy kb 10 évest. Ezt ki is fejtem, bővebben. Mikor, hazajövök ez vár rám - Milyen volt a suliban , picim?
- Kicsi, jössz enni?
-Picikém, gyere!
Kb ennyi. És, ez egész nap így megy. Ez normális , vagy csak nekem nem tűnik annak? Írjátok meg ha tévedek, vagy ilyesmi ! Szóval , csak azt szeretném kérdezni , hogy ilyenkor mit kell tennem? Már szóltam nekik, hogy ez nem mehet így, de magyarul leszarják. Kérlek ha tudtok valami tippet adni írjatok ide, a kérdés alá. Előre is köszönöm.
Mondjuk nöj fel és ne hisztizz, mint egy dedos!
Apa mai napig kicsimnek vagy kislányomnak (esetleg "gyerek") hív, pedig már 28 vagyok.
És mit meg nem adnék, ha anya még most is Buksikázhatna.
Én 25 vagyok, mégis ha haza megyek látogatóba, ez fogad. :-)
A te korodban engem is rettentően zavart. Aztán rájöttem, hogy felesleges ezen idegesíteni magam, szóval már észre sem veszem.
Múltkor a nevemen szólított anyukám. Na, akkor aztán felkaptam a fejem! :-D
Engem is kicsimnek hív apukám, szerintem nagyon kedves dolog, de kb. az egész családom becéz valamilyen szinten. Annyit megbeszélhetsz velük, hogy társaságban ne tegyék, szerintem ott nem is illik igazán (persze idegen emberek között tökmindegy, de pl. egy rendezvényen / ismerősökkel más).
27 N
Anyukám kiscicámnak hív a mai napig.
41 éves vagyok és 4 gyerekem van😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!