Most kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Van egy 9 éves tesom ,ő 6 evvel fiatalabb nalam, és el akar velem jonni táborba de nekem ott lesz még 3 nagyon jo bnom ,és igaz hogy csak a 6 bol 3 napot jonne el de nekem ez is igy nagyon rossz, mert a baratnoimmel szeretnek lenni , és tavaly is az volt h a taborvezeto no folyton asztmondja nekem hogy figyeljek a hugomra:-/ hat kossz

Es anyaek meg nem képesek megerteni h 6 év az 6 ev es nekem nagyon ninvs kedvem a hugomra vigyazni , meg a bnoim is nagggyon fognak neki orulni h a hugom majd a sarkamban fog forogni mindig. Es en szeretem ot es most kicsit lelki furdim is van.De nekem ez igy nagyon rossz. Foleg h a szuleim a munkajuk miatt paszirozák ram ot.es mar nagyon sokat sirtam emiatt mert egyszeruen nem akarom hogy jojjon .de peersze őt a mamámékhoz is tudnak vinni de neem inkabb ramrakják. És mar azt kivanom bar ne is mentem volna el. Ja + ok mindenhova mennek ide oda baratokkal de persze minket a mamahoz visznek aki radasul az unakatesomat aki fiu őneeki mindent megtesz velunk meg folyton piszkal , meg balesetelméleteket mon amik megtorténhetnek velem a taborna pl beleesek 1 pöcegödörbe.:-/

Meg vlm folyton uvoltozik a mama meg piszkál. Ugyhogy mar ugylaccik sehol nem lehetek egyedülmeg a taborba sem.

. Szoval happy van .

es a taborba segitokent megyek nem taborozokent

2017. júl. 9. 18:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

Neked van igazad, a hugi meg el lesz vhogy idén is a többi közt.

"szóval happy van"

2017. júl. 9. 20:27
 12/16 anonim ***** válasza:
68%

"A húgod táborozóként lenne a táborban, nem a testvéredként."

Ez tényleg így lesz, kérdező? Mert ha igen, akkor mi a gond? Miért ne táborozhatna ott ő is, ahol mások? Akkor csak pont ugyanannyira lóghat majd rajtad, mint mások, mert mindenféle programjai lesznek.

2017. júl. 9. 21:00
 13/16 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat de 4. Valaszolo igazábol nem is értelek , ez most olyan mintha azt mondanád hogy lúzer vagy kölök senki se szeret anyád se .lehet csak félreértettem és akk viszont elnézésedet kérem
2017. júl. 9. 21:03
 14/16 A kérdező kommentje:
10. Valaszolo igazad van igazábol nem tudom hogy mit akarok ezzel bizonyitani , de az a helyzet h a bnoimmel egy feleves veszekedésen vagyunk tul és igazabol 1 hete vagyunk kibekulve es nem is beszeltunk egymassal fel eve valovasban csak virtualisan, es igazábol akarmilyen taborba szivesen elmennék vele csak most ebbe nem
2017. júl. 9. 21:10
 15/16 anonim ***** válasza:
21%

Miért logsz egymtt olyanokkal, akikkel fél évig nem beszélsz?

Én el nem tudom ezt képzetlnu. A barátnömmel pár nap volt a maximum amíg nem beszéltünk. Fél év már azt jelenti, nem is fontos a barátság igazábol, főleg ha annyira szartok az egészre, hogy élöben megbeszéljétek a dolgot.

Ez nem barátság.

28n

2017. júl. 10. 12:28
 16/16 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem nyugodtan mehetne a húgod is, viszont ha a táborvezető rád szól, hogy vigyázz rá, mondd meg neki, hogy vigyázzon rá ő, ezért kap fizetést.
2017. júl. 10. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!