Anyám szerint elszúrom az életem, igaza lehet?
Nincs igaza anyukádnak. Az én párom anyukája is egy se**fej. Ezeknek a szülőknek a célja hogy jajjj a kicsi gyerekem el ne vegyék mellőlem, mindenki sz*r aki vele van, senki sem lesz elég jó. Sajnos sok ilyen szülő van, aki nem bírja a gyereke boldogságát elfogadni, esetleg a saját élete miatt, vagy épp beleszólási kényszere van és nem tetszik neki ha nem ő irányít. Átérzem a helyzeted, mi ugyanebben a cipőben vagyunk.
Legyetek boldogok együtt, ha ti boldogok vagytok, csak az számít!!! Sok sikert az összeköltözéshez és a majd megszületendő babátokhoz!
19/L
Anyám ugyanezt csinálta. Annyit mondtam neki:
-Ezt jobb ha befejezed, mert egyenlőre NEM NEKED, hanem NEKEM kell hogy megfeleljen a párom.
Bár az én anyámnak volt annyi agya hogy ezt felfogta, sőt már jóba is vannak.
1.5 ev meg semmi majd megszokjak adj idot nekik.
Minden csoda 3 napig tart
Az biztos hogy a te életed .
Anyakent mondom ezt, csak sajnos , ha majd valasra kerul sor, es gyerek is van, megis a szulö az akinek majd segitene kell rajtad , es akkor nem akarod hallani az ugye megmondtamot.
Minden a szulökön csattan vegsö soron, de persze elöre nem lehet tudni mindent , de tegyuk fel h anyukad jóindulatú irantad , nem rosszindulatú , de az ember mast nem tehet vegulis mint a szivere hallgasson
Először: Csakis az számít hogy téged illetve titeket mi tesz boldoggá . Véletlenül se hagyd hogy befolyásoljon, függetlenül attól hogy rokonról van szó, az ember magánéletéhez külsős embernek semmi köze! Tök mindegy a vérvonal!
Másodszor: mindenki tanuljon a maga hibájából! 21. században élünk emberek és még mindig ez a régimódi "a szülőknek mindenben irányításuk van" marhaság uralkodik. Felejtsük el! Tönkre tesszük vele gyermekeink lelkét!
Bocsánat az indulatokért , de hasonló cipőben járok.
Kitartást, sok boldogságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!