Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám szerint elszúrom az...

Tóth Benő kérdése:

Anyám szerint elszúrom az életem, igaza lehet?

Figyelt kérdés
Párommal masfél éve vagyunk együtt. Anyámmal nem jönnek ki jól. Anyám nekem is elmondja minden rosznak csúnyának. Szerinte a szomszédok is kibeszélnek minket. Párommal beszélünk az összeköltözésről, gyerek vállalásról. Mi együtt jól vagyunk szeretünk egymás társaságában lenni. Nővérem párját is elmondja mindennek amikor valamire magára haragitja.Anyám konkrétan kijelentette hogy nem ilyen párokat akart a gyerekeinek.
2017. jún. 13. 21:42
1 2
 1/13 anonim válasza:
54%
Szerintem az ilyen az rohadjon meg. Titeket b*szogat, mikor biztos neki is vannak problémái..
2017. jún. 13. 21:47
 2/13 anonim ***** válasza:
84%

Nincs igaza anyukádnak. Az én párom anyukája is egy se**fej. Ezeknek a szülőknek a célja hogy jajjj a kicsi gyerekem el ne vegyék mellőlem, mindenki sz*r aki vele van, senki sem lesz elég jó. Sajnos sok ilyen szülő van, aki nem bírja a gyereke boldogságát elfogadni, esetleg a saját élete miatt, vagy épp beleszólási kényszere van és nem tetszik neki ha nem ő irányít. Átérzem a helyzeted, mi ugyanebben a cipőben vagyunk.

Legyetek boldogok együtt, ha ti boldogok vagytok, csak az számít!!! Sok sikert az összeköltözéshez és a majd megszületendő babátokhoz!

19/L

2017. jún. 13. 21:54
 3/13 anonim ***** válasza:
63%
#2 vagyok, bocsi nem anyukád akarom sértegetni, re magatokra vedd, de utálom az anyósom, és róla nem tudok szebben beszélni.
2017. jún. 13. 21:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Anyám ugyanezt csinálta. Annyit mondtam neki:

-Ezt jobb ha befejezed, mert egyenlőre NEM NEKED, hanem NEKEM kell hogy megfeleljen a párom.

Bár az én anyámnak volt annyi agya hogy ezt felfogta, sőt már jóba is vannak.

2017. jún. 13. 21:55
 5/13 A kérdező kommentje:
Ma este sok olyan sértést kaptam ami nem vall rám. Nem hiszem hogy az én párommal a jövőben jól kijönnének, nagyon csúnyán beszél róla (pl. Milyen nadrágja van, mért azt ette stb.) Köszönöm a válaszokat, minden jót kivánok.
2017. jún. 13. 22:00
 6/13 anonim ***** válasza:
18%

1.5 ev meg semmi majd megszokjak adj idot nekik.

Minden csoda 3 napig tart

2017. jún. 13. 22:05
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
Ne is torodj vele az en parom anyja is ilyen volt. Paromnak minden rosszat mondot stb. Ha szeretitek egymast semmi nem szamit.. Majd el fogja fogadni ha ossze koltoztok. Nalunk is ugy volt.
2017. jún. 13. 22:23
 8/13 kicsi virike válasza:
41%
Én anya vagyok! Nem fiatal lány:) De a lányom mikor mesélt a barátjától,öszinte leszek!LE VERT A VÍZ (nem jó értelemben)!A lányomnak nem mondtam,és nem mutattam ki az érzésem csak bologadtam! ÉS MIÉRT? Mért nem akartam a lányom elveszíteni! Tudjuk milyen mikor SZERELMES A GYEREK. DE IGAZA VAN JÓL VÁLASZTOTT.RÁ BÍZTAM NEM SZÓLTAM BELE. DE JÓL TETTEM.:)A TE ANYUKÁD BESZÉLJ VELE HA SZERET TÉGED AKKOR FOGADJA EL A PÁROD.HA NEM TESZI ROSSZUL JÁR. TUDÁSD VELE. BOCSKAI DE TELEFONRÓL VAGYOK. SOK SIKERT.
2017. jún. 13. 22:47
 9/13 anonim ***** válasza:
50%

Az biztos hogy a te életed .

Anyakent mondom ezt, csak sajnos , ha majd valasra kerul sor, es gyerek is van, megis a szulö az akinek majd segitene kell rajtad , es akkor nem akarod hallani az ugye megmondtamot.

Minden a szulökön csattan vegsö soron, de persze elöre nem lehet tudni mindent , de tegyuk fel h anyukad jóindulatú irantad , nem rosszindulatú , de az ember mast nem tehet vegulis mint a szivere hallgasson

2017. jún. 13. 23:09
 10/13 anonim válasza:

Először: Csakis az számít hogy téged illetve titeket mi tesz boldoggá . Véletlenül se hagyd hogy befolyásoljon, függetlenül attól hogy rokonról van szó, az ember magánéletéhez külsős embernek semmi köze! Tök mindegy a vérvonal!

Másodszor: mindenki tanuljon a maga hibájából! 21. században élünk emberek és még mindig ez a régimódi "a szülőknek mindenben irányításuk van" marhaság uralkodik. Felejtsük el! Tönkre tesszük vele gyermekeink lelkét!

Bocsánat az indulatokért , de hasonló cipőben járok.

Kitartást, sok boldogságot

2017. jún. 13. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!