Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám szerint elszúrom az...

Tóth Benő kérdése:

Anyám szerint elszúrom az életem, igaza lehet?

Figyelt kérdés
Párommal masfél éve vagyunk együtt. Anyámmal nem jönnek ki jól. Anyám nekem is elmondja minden rosznak csúnyának. Szerinte a szomszédok is kibeszélnek minket. Párommal beszélünk az összeköltözésről, gyerek vállalásról. Mi együtt jól vagyunk szeretünk egymás társaságában lenni. Nővérem párját is elmondja mindennek amikor valamire magára haragitja.Anyám konkrétan kijelentette hogy nem ilyen párokat akart a gyerekeinek.
2017. jún. 13. 21:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Virike, ne kiabálj kérlek. (Csupa nagybetű azt jelenti, hogy ezt most konkrétan a kérdező képébe ordítottad)

A gondolataiddal viszont csak egyetérteni tudok, az összes hasonló hozzászólással együtt. Egyszerűen ignorálni kell édesanyádat, amikor erről beszél.

Pl.: "Milyen ronda gatya volt ma rajta" Te: "Képzeld anyu, kipróbáltam egy új mosóport, szerintem neked is tetszene, nagyon hatékony, jobb, mint a másik"

És ezt így tovább. Minden egyes párodra vonatkozó szarságra egy totál más témával reagálni. Csak észbekap.

2017. jún. 14. 08:25
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2017. jún. 14. 11:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Vannak olyan szülők, Akiknek alapból ellenség a gyerekük párja, függetlenül attól,ki és milyen az illető.

Az ilyen szülő úgy fogja fel, hogy az illető "elveszi" tőlük a gyereküket.

Nem tudom megítélni, hogy milyen a párod és mennyire illetek össze; de lehet, hogy csak a fentebb írt ok játszik közre.

2017. jún. 14. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!