15 éves lányotokat meddig engednétek el?
Kíváncsi lennék ki meddig engedné el 15 éves lányát a barátaival így a nyáron. És a szórakozó helyeket, fesztiválokat engednétek neki? Alapvetően megbízható vagyok és sose késtem egy percet se. Sőt ha 9re haza kell mennem inkább már 20:45kor otthon vagyok.
15/L
Nem mentem bulizni mert nem vagyok romlott 😂 na ezen ugy röhögtem...ez a mentalítás.
Meg minek általánosítani?!
Engem 15évessen is elengedtek estig ,igaz volt velünk nagykorú is (nem szülő). Nem ittam 17éves koromig ,esetleg egy pár korty sőrt. 18évessen ittam ,akkoris csak spicces voltam. Persze voltam mar részeg is. Akik azt mondjak hogy nem rugtak be életükbe azoknak kb a 90%-a kamuzik.
Nem drogoztam és 20éves voltam amikor meggyujtottam az első cigimet ,pedig aztan a tarsaságba dohányoztak.
Most is voltam VOLT fesztiválon ,egy korty alkoholt nem ittam ,még a volt sulim igazgatója is ott itta a sört ,akkor őis romlott .Ott se mindenki züllött.
17évessen volt elöször barátom ,jelenleg a 4. férfihoz van közöm meg egy pasival csokoloztam (nyilván egy romlott nő vagyok 👏
Az meg hogy egy gyerek mennyire megbizható a szülő nevelésén mullik.
N25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!