Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 15 éves lányotokat meddig...

15 éves lányotokat meddig engednétek el?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék ki meddig engedné el 15 éves lányát a barátaival így a nyáron. És a szórakozó helyeket, fesztiválokat engednétek neki? Alapvetően megbízható vagyok és sose késtem egy percet se. Sőt ha 9re haza kell mennem inkább már 20:45kor otthon vagyok.

15/L

2017. júl. 8. 21:01
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
0%
Ja, egyebkent a kamu szemelyi tehat hamis szemelyazonossag hasznalata sulyos buncselekmeny!!
2017. júl. 8. 21:51
 12/38 anonim válasza:
100%
Engem 11ig engednek el, de csakis azért mert akkor ér vissza a busz. Általában mozizni szoktunk, meg utána enni valahol. Ilyenkor nagyjából csak kétóránként járnak a buszok, tehát esélyünk sincs korábbival hazajönni. Nagyjából velem egyidősökkel szoktunk menni, nem iszom, nem drogozom, nem cigizek és egyikünk sem. Fesztiválra, koncertre nem kifejezetten járok, szórakozóhelyeken sosem voltam. Alapból a szüleim olyanok, hogy megbeszéljük hogy, ha beért a busz egyből jövök haza és ha nincs gond akkor máskor is elengednek. Még sosem volt gond, ezért meg is bíznak bennem. 15L
2017. júl. 8. 22:05
 13/38 anonim ***** válasza:
44%
10-ig. Szórakozóhelyekre, fesztiválokra 15 évesen nem engedném el, mert félteném.
2017. júl. 8. 22:12
 14/38 A kérdező kommentje:
Jaj egy két embernél mekkora általánosítás zajlik.... Aki értelmes választ adott annak köszönöm szépen az átlag a 10 óra ami nálam sajnos szóba se jöhet...
2017. júl. 8. 22:18
 15/38 anonim ***** válasza:
28%
En nem azert nem engednem mert feltem, nem csinalnek belole nyapic alakot hogy jaj istenem hapcizott akkor maris viszem a korzeti orvoshoz... Hanem mint buliuo szemely tudom h bulikon csak a sz@rt tudja eltanulni!! 15 evesen minek iszik meg cigizik es bulizik? Es a celok, hobbik, sport?! Tudom milyen romlott a tarsadalom es ezt a szuloknek is tudnia kene hogy a gyerek a tobbi gyerek miatt hulye!
2017. júl. 8. 22:23
 16/38 A kérdező kommentje:
Utolsó gondolom 15 évesen azért te sem babáztál otthon
2017. júl. 8. 22:36
 17/38 anonim ***** válasza:
78%
Mindig a legrosszabbat feltételezitek mindenkiről. 15 évesen délelőttig tartó házibulikba jártam és egyszer sem rúgtam be, csak szép emlékekkel lettem gazdagabb.
2017. júl. 8. 23:23
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

Szórakozóhelyen éjjel semmi keresnivalója egy 15 éves gyereknek. Eleve be sme engednek a legtöbb helyre. fesztiválra sem.

Este 10-ig. De természetesen csak ha nincs másnap iskola.

2017. júl. 8. 23:55
 19/38 anonim ***** válasza:
54%
10-11-re szoktuk anyával megbeszélni a hazajövetelt. btw társaságtól függ, ha egyedül vagyok, akkor meg olyan 9-re. ha kések és szólok, semmi gond, de ha nem, akkor gáz van. szórakozóhelyen még nem voltam, házibulikat szoktam rendezni 2 hetente-havonta, a fesztiválok meg nem érdekelnek. 15l
2017. júl. 9. 00:05
 20/38 anonim ***** válasza:
87%
ja, és természetesen a házibulikat szülői engedéllyel, mielőtt még megkapnám, illetve velem egyidős társasággal, akik egyébként egész jól megtalálják a közös hangot anyáékkal.
2017. júl. 9. 00:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!