Ti engednétek a 17 éves lanyotokat a barátjánál aludni?
Nagyon figyel a védekezésre
Első barátja de nagyon jol megvannak
Par hónapja járnak
Nem agyatlanok hogy baj legyen
igen, 17 évesen már simán
bár 1 kikötés van, hogy ismerjem a srácot
Ha ismerem a fiút és megbízok mind a kettőben akkor igen. De a lányom lelkére kötném, hogy nagyon vigyázzon a védekezésre!
De azt se felejtsük el, hogy nem csak éjszaka áll fel. És inkább otthon a szobában csinálják, mint a parkban egy bokorban.
En vagyok a lány . 2x aludtam mar ott de egyik mert nem tudott hazakísérni a masik meg buli utan 2 ora alvás.
Szeretnék ugy ott aludni h elotte Megbeszéljük de nem engedi. Az a két alkalom az ugy jott ahogy. De volt utana balhé.
Ha a baratom megkérdi akkor anya olyat mond h : Tul gyors, vagy terhes lehetek, nemi beteg, nem vagyok önálló, kerdezzem meg aputól ( de mar alszik.
Pedig semmi hátránya nem lenne . Szeretkezni nappal szeretek. Ha a gumival gebasz van azzonal kiderul, nala nem alszok sokáig.
Barátom mindig este er haza a munkából igy nem is tudunk egyszerre sokat eltölteni. Es nagyon örülne ha mellettem ebredne persze én is <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!