Ti engednétek a 17 éves lanyotokat a barátjánál aludni?
Nagyon figyel a védekezésre
Első barátja de nagyon jol megvannak
Par hónapja járnak
Nem agyatlanok hogy baj legyen
Ha követi a tanácsaimat akkor:
- nem törik össze a szívét,
- nem lesz nemibeteg,
- és nem lesz véletlenül terhes.
Szerintem nem szégyen ha valaki hallgat az okosobbra. Persze lehet keménykedni meg lázongani de ne engem hívjanak utána ha el kell takarítani a mocskot.
Ez nem igaz. Te sem tudsz mindent, nincs az a tanács, ami megakadályozza a csalódást, mert ott érzelmek vannak, nem pedig racionális döntések - főleg tizenévesen! És mikor csalódjon inkább, tiniként, amikor tudsz neki segíteni, vagy...ja várj, téged nem is érdekel, mi a baja a gyerekednek. Mellesleg ami tanács neked bevált, neki nem biztos, hogy be fog, mivel más személyiségek vagytok, eltérő igényekkel, stb.
Nemibeteg is lehet. Egy hüvelygombát nem olyan nehéz összeszedni, még összeszokott, tizenéve monogám kapcsolatban élő emberekkel is előfordul, hiába a tanácsok. De persze a gyerek majd oldja meg egyedül, ki nem szarja le, mi van vele...
Egyedül a véletlen terhességben adok igazat, mert ott általában emberi mulasztás történik, ha akarata ellenére teherbeesik valaki.
- A szíve akkor is összetörhet ha minden tanácsot megfogad.
- Hüvelygombát tényleg könnyen elkaphat.
- A nemkívánt terhességről sem minden esetben tehetnek. A gumi is kiszakadhat vagy megerőszakolhatják. De gondolom ha megerőszakolják a lányodat(és esetleg teherbe is esik) akkor majd azt is lesz@rod, mert minek vett fel V nyakú pólót és szoknyát. Ugye?
Ha valakivel közlöm hogy ne dugjon két szöget a konnektorba mert megb@ssza az áram, akkor ha a jótanácsom ellenére megteszi és utána jön hozzám rinyálni akkor azzal nem lehet mit kezdeni.
Garantálom neki hogy ha a tanácsaim megfogadja akkor soha nem fogja senki összetörni a szívét. Egyáltalán nem bonyolult dolgok ezek és az hogy még sosem tévedtem, az szintén engem igazol.
Nemibetegség alatt nem egy szimpla hüvelygombára gondoltam amit tényleg bármikor elkaphat, hanem kifejezetten szexuális úton terjedő betegségekre hiszen a kérdés is erre vonatkozott. Azt nem lehet csinálni hogy valaki csak a kellemes részét fogná meg a dolognak, de a kockázatokért már más tartja a hátát. Ezt hívják úgy, hogy a felelősségvállalás hiánya.
Ha kimész a gázai övezetbe "utálom a pelsztinokat" feliratú pólóban és agyonlőnek, akkor hiába ítélem el azt aki meghúzta a ravaszt, azért ismerjük el hogy maga a pólós ötlet erősen Darwin díjas volt. Szóval vehetsz fel pics@nadrágot és egy zsebkendőnyi topot a külvárosi sétádhoz, de készülj hogy esély van rá hogy fájni fog az ágyékod mire másnap magadhoz térsz az utcán.
Lényeg a lényeg: baleset bárkivel előfordulhat természetesen ilyenkor bármikor számíthat a támogatásomra. De! A teherbeestem, mert dugtam az nem baleset. Nem védekezni nem baleset, ahogyan a gumit nem ellenőrizni az aktus után sem baleset.
A baleset, meg a véletlen az ez: https://www.youtube.com/watch?v=mdMXklQrL10
Nem tudom, hogy konnektor, hogy jön ide. Az teljesen más téma.(Ha szerinted nem akkor kifejthetnéd)
Attól még, hogy megfogadja a tanácsodat nem biztos,hogy a fiú (később férfi) nem egy szemétláda aki kihasználja a lányodat. Vagy a szívét úgy is összetörhetik, hogy megcsalják. Azzal végképp nem tud mit kezdeni.
Én nem tudom, de ha a lányom azzal jönne, hogy elkapott valami nemibetegséget és segítsek akkor nem küldeném el a p*csába, hogyha szexelni felnőtt volt akkor legyen ehhez is az. A felnőtt nők is szoktak az édesanyjuktól ilyen betegség miatt tanácsot kérni.(Feltéve ha olyan a kapcsolat) Egy 17 éves lány nem biztos, hogy tudja ilyenkor hova forduljon. Én pedig azért vagyok az ÉDESANYJA, hogy segítsem. Nem hinném, hogy ez olyan nagy dolog amiért tartanom kellene a hátam.
A szoknya(tisztességes hosszúságúra gondoltam, de sajnos a mai világban mindenkinek a rövid jut erről a szóról eszébe) és a V nyakú póló nem tudom mióta egyenlő a pics@nadrággal és a zsebkendőnyi toppal, de te tudod. Viszont még abban az esetben sem volt szerintem ráírva a hátára, hogy "B@sszatok meg nyugodtan, ez a célom." Az a férfi aki nem képes visszatartani magát egy csinos fiatal lánytól az nem is férfi. Nem jogosít fel senkit egy lány ruházata a megerőszakolására.
Tegyük fel, hogy ellenőrzi és lyukas. Akkor ha megy hozzád, hogy nem tudja mit tegyen, mert kétségbe van esve mit fogsz tenni? Szintén elküldöd? Én nem küldeném el, hanem megnyugtatnám, hogy nem lesz gond, írasson fel eseményutánit(ha még benne van az időben) és minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!