15 éves lányotokat meddig engednétek el?
Kíváncsi lennék ki meddig engedné el 15 éves lányát a barátaival így a nyáron. És a szórakozó helyeket, fesztiválokat engednétek neki? Alapvetően megbízható vagyok és sose késtem egy percet se. Sőt ha 9re haza kell mennem inkább már 20:45kor otthon vagyok.
15/L
Engem addig engednek el, ameddig a többieket is, akikkel vagyok
Bár az is igaz, hogy szórakozóhelyre, fesztiválra nem járok
Viszont koncertekre már többször mentem egyedül, és semmi gond nem volt vele
Engem tavaly engedtek először szórakozóhelyre, de egy nagyon megbízható lánnyal és az ő barátaival mentem. Elvittek minket, aztán éjjel 2:30-ra jöttek értünk. Fesztiválra jövőre mehetek, de csak egy napra. Amúgy késő estig nem szoktam csak úgy kijárkálni, max kilencig
16/L
Emberfüggő, de fesztiválra, szórakozóhelyre biztos nem, nem 15 évesnek való, plusz bármi történik, a szülőé a felelősség... Plusz szórakozóhelyre be sem engedhetnék.
Házibuliba ha ott tud aludni, bármeddig, barátokkal bandázni maximum a közelben olyan 10-ig. Tudom ilyenkor már mindenki nagylánynak/nagyfiúnak képzeli magát, de 15 évesen nincs keresnivalója az éjszakában. inkább menjenek strandolni, városban csavarogni, beülni egy kávézóba, enni, biliárdozni napközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!