Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apukámnak fontosabb a...

Az apukámnak fontosabb a kutyája és ezt a szemembe is mondta. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ha valami jó történik velem,vagy problémám van, betegség, lelki gondok, apukámat nem is érdekli, de amikor a kutyáról van szó akkor rögtön ugrik.

Ha hazaér akkor a kutyája az első, nekem van ,hogy nem is köszön. Van olyan időszaka apának amikor jajj a pici lányom így, a pici lányom úgy és jajj de nagyon szeret, de ez max 2-3 nap szokott lenni, a kutyája meg mindig fontosabb és est hangoztatja is... Volt ,hogy a szemembe mondta a kutyáját jobban szereti... Mit tegyek? Beszélni nem lehet vele mert rögtön lehülyéznek az anyukámmal együtt.

2017. júl. 6. 20:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
82%
"Nem értem miért kell mindig ezzel jönni, mint előttem itt valaki, hogy szeressük a szüleinket feltétlenül, meg hogy nekik köszönhetjük az életet..." ja, meg hogy "csak jót akarnak" - én is tífuszt kapok ettől a farizeuskodó kenetteljes szövegtől... az tuti, hogy a szülők általában a legnagyobb befolyással bíró emberek egy gyerek életében... aztán, hogy ez a befolyás pozitív, negatív, vagy a kettő közt, ez szerencse dolga.
2017. júl. 7. 01:29
 22/23 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem is szeret téged,azt meg hogy kutyáját jobban szereti valoszinüleg mérgébe mondta ,ilyen butaságokat,az ember mérgébe mond ,tapasztalat,azt hogy nem mondja neked mindig hogy szeretlek ,csak néha napján az egy férfitol,apátol,elnézhető,attol még lehet büszke rád ,és szerethet,pl férjem nem mondja 7 éves lányunknak hogy szereti minden nap de attol még tudom hogy szereti .
2017. júl. 7. 05:32
 23/23 anonim ***** válasza:
64%

"attol még tudom hogy szereti" - Te tudod. És a kislány? Amíg neki nem merülnek fel kétségei, addig nincs is semmi baj.

De ha a gyerek nem ÉRZI a szeretetet, akkor hiába TUDJA a másik szülő, hogy ez a bizonyos szülő szereti a gyereket. Attól a gyerek még nem lesz boldogabb.

Sajnos egyre többen vállalnak gyereket csak azért, mert az nekik jár, meg hogy magukhoz láncolják a párjukat egy halódó kapcsolatban, stb., aztán meg itt vannak szegény gyerekek...

Az a kutyakultusz, ami meg itt van, egyszerűen agyrém. A gyerekeket zárjuk ketrecbe a játszótereken, hogy a kutyák nyugodtan randalírozhassanak bárhol...

2017. júl. 7. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!