Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apukámnak fontosabb a...

Az apukámnak fontosabb a kutyája és ezt a szemembe is mondta. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ha valami jó történik velem,vagy problémám van, betegség, lelki gondok, apukámat nem is érdekli, de amikor a kutyáról van szó akkor rögtön ugrik.

Ha hazaér akkor a kutyája az első, nekem van ,hogy nem is köszön. Van olyan időszaka apának amikor jajj a pici lányom így, a pici lányom úgy és jajj de nagyon szeret, de ez max 2-3 nap szokott lenni, a kutyája meg mindig fontosabb és est hangoztatja is... Volt ,hogy a szemembe mondta a kutyáját jobban szereti... Mit tegyek? Beszélni nem lehet vele mert rögtön lehülyéznek az anyukámmal együtt.

2017. júl. 6. 20:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
11%
Egy kínai férfitól hallottam : inkább nevelne kutyát, mint lány gyereket, neki csak a fiú értékes. Lehet apád is ilyen. Végülis a magyar hasonló mentalitású nép.
2017. júl. 6. 21:48
 12/23 anonim ***** válasza:
11%
#10 És mert véletlen volt. :D
2017. júl. 6. 21:51
 13/23 anonim ***** válasza:
7%

Kedves utolsó hozzászóló: Vannak szégyenre méltó emberek sajnos. De senki sem rossz tulajdonképpen.

Édesapám sajnos elhunyt 15 éves koromban most 20 éves fiú vagyok.

Sajnos olykor berúgott de mindig szerette a saját gyermekeit.

Csupán egyes szülőknek nehéz volt a gyermek koruk és e miatt depressziósak lesznek egy nagy fájdalom marad a lelkükben sajnos amin nagyon nehezen tudják magukat túl tenni. Mert már oly régi és mélyreható a fájdalmuk hogy szenvednek miatta lelkileg és nem tudnak ki lábalni sajnos belőle.

Ezért van szükség számukra a mi részüknről a támogatásra szeretetre, megértésre, odafigyelésre.

2017. júl. 6. 21:54
 14/23 anonim ***** válasza:
6%
#14 Én hogy jövök ide?Szerintem te ezt a tízesnek szántad. :D
2017. júl. 6. 21:56
 15/23 anonim ***** válasza:
51%
Akkor bocs.
2017. júl. 6. 21:58
 16/23 anonim ***** válasza:
6%

10es 61% - nagyon rossz gyerekkorod lehetett , talán a cigánysoron?... nézz körül más nem így él, próbálj te is ennek ellenére normális emberré válni.

Kérdező, elmúlik a kamaszkor, kinövöd ezt és magad is rájössz, hogy most butaságot írtál.

2017. júl. 6. 22:10
 17/23 A kérdező kommentje:

Tequila Sunrise

Hülyeségeket nem kérek, köszönöm.

Én azt nem fogom kinőni ,hogy az édesapám nem szeret annyira mint a kutyáját.

Ilyet nem lehet kinőni, és egyébként is, ha bárkinek valami baja van, és te ilyen baromságot mondasz neki, esetleg az illető magára veszi akkor azzal a földig tiporhatod a lelkét... Inkább gondolkozz el ,hogy a szavaknak súlya van.

2017. júl. 6. 22:37
 18/23 anonim ***** válasza:
20%

"Én azt nem fogom kinőni ,hogy az édesapám nem szeret annyira mint a kutyáját.

Ez természetesen nem igaz, te is tudod, csak belehergelted magad ebbe. Szépen nevelnek, taníttatnak. Kismajomkodásaidtól meg a normális kutyához menekülnek:D

"a földig tiporhatod a lelkét... "

Nem kell ilyen giccses szófordulat, nem jó az semmire, persze ezt is kinövöd.

"hogy a szavaknak súlya van."

Ez így van, és te is gondolkozz el ezen. Apád nem tudja kifejezni az érzéseit olyan giccses módon, ahogy te elvárod.

Menj aludni, jó éjszakát!

2017. júl. 6. 23:19
 19/23 anonim ***** válasza:
90%
"Az apukámnak fontosabb a kutyája és ezt a szemembe is mondta. Mit tegyek?" - Kérdező semmit, már abban a korban vagy, amikor a gyerek normálisan függetlenedik a szüleitől. Még 1-2 év, és neked meg az épp aktuális barátod lesz a fontosabb.
2017. júl. 6. 23:44
 20/23 anonim válasza:
84%

Nem értem miért kell mindig ezzel jönni, mint előttem itt valaki, hogy szeressük a szüleinket feltétlenül, meg hogy nekik köszönhetjük az életet... Aha, persze, meg egy csomó más negatív dolgot is, szóval nem csak fekete és fehér a történet. Főleg mikor így a lelkébe tipor a saját gyermekének, és akkor még ő a kis jópofa.. Megnézném a képét, ha a gyerek is a szemébe vágná, hogy amúgy a kis háziállatomat jobban szeretem mint a tulajdon szüleimet...

Kérdező egyébként teljesen át tudom érezni a helyzeted, az én anyám is ilyen, de igazából megszoktam és már nem érdekel. Sosem éreztem rajta, hogy úgy istenigazából szeretett volna.

Az a baj, hogy ameddig ők nem látják be, addig semmit nem tudsz tenni sajna. Próbálj meg nyilvánosan sértődött lenni rájuk, ne beszélgess velük csak amit nagyon muszáj, egy idő múltán úgyis ők fognak engedni. Ha előjön a téma, akkor legyél cinikus, ha megkérdezik mi a bajod, akkor meg mondd el nekik szépen. Ha így is "tagadják" akkor folytasd ezt a passzív ellenállást szerintem. Jobbat sajna nem tudok mondani.Remélem rendeződik a helyzeted, drukkolok neked!:)

2017. júl. 7. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!