Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti szégyellnétek, ha...

Szülők, ti szégyellnétek, ha a gyereketek nem menne egyetemre, hanem csak egy szakmára?

Figyelt kérdés
Mondjátok meg őszintén!Tudom,hogy vannak ilyen szülők,akik szégyenlik ezt és mindenárom egyetemre küldik a gyerekeiket.Én is gáznak érzem,hogy csak egy OKJ-n tanulok.19/F

2017. júl. 6. 12:16
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
99%
Nem. Ugyan kisgyerekesek vagyunk még,természetesen mind2t támogatjuk, ha menni akar, de ha nem akkor majd az első otthonukba segítünk.
2017. júl. 6. 16:55
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Az a lényeg, hogy:

1) Értsen ahhoz, amit csinál.

2) Szeresse csinálni.

3) Legyen pénze belőle.

2017. júl. 6. 18:14
 33/35 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%

Szülő nem vagyok, csak volt egyetemista.

Én biztos nem erőltetném rá a gyerekemre, inkább csináljon egy jó szakmát és szeresse amit csinál, mint hogy bele legyen kényszerítve valamibe amit utál.

Nekem is világ életemben az volt mondva hogy tanuljak, tanuljak, tanuljak. Cserébe magamra erőltettem egy egyetemet, ami nem ment, elszúrtam 8 évet az életemből a semmire, mert be sem fejeztem. Ráadásul a diploma sem garancia semmire, simán kereshetsz szarabbul mint egy jó szakmunkás.

2017. júl. 6. 18:57
 34/35 anonim ***** válasza:
38%

"Csak elég gáz,hogy egy egyetemista lány lepattint azzal,hogy én csak egy "proli" vagyok."

Neked miért nem jó a nem egyetemista lány?

"Az OKJ meg felsőfokú (de nem főiskola/egyetem) képzések "

Tévedés. Mindössze pár kivételt leszámítva az OKJ középfokú szakképesítést ad.

2017. júl. 6. 20:02
 35/35 Szolovjov ***** válasza:
64%
Dehogyis szégyellném! Sőt büszke lennék rá, hogy igazi szakmája lesz. És nem öltönyös lődörgő, a munkaidőt elcigiző/kávézó naplopó lesz. Manapság olyan kevés a dolgozni akaró ember, hogy egy jó szakmával sokkal többre megy az ember és rengeteg melója lesz, amiért annyit kér amennyit nem szégyell. Lévén hogy nincs szakember az országban.
2017. júl. 9. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!