Szülők! Kifizetnétek (vagy legalább a felét) a gyereketek fog implantátumát?
Ma ez a második szülők fizetnétek-e kérdés. Szerintem lényegtelen ki mit mond. Ha anyádékkal jó a kapcsolatod és nem egyik napról a másikra éltek valószínűleg kifizetik.
Ha épp, hogy megtűrnek otthon akkor nem fogják. Ha hónap végén nincs mit enni akkor sem fogják. Ha magasról tesznek a száj higiéniára akkor is elfelejtheted mert fölöslegesnek gondolnák. Te ismered őket.
Egy fog 200.000 ft? 🤔🤔
Fogorvos leszek, az qrva isten....
Most fizettunk a gyereknek 600 ezret a fogszabalyozasert. Ezt is kifizetnem.
Az elottem szolonak uzenem, ha teheti akkor tanuljon fogorvosnak, hihetetlen penzeket keresnek. De iszonyatosan kell am tudni is ott! Ez nem az sztk kategoria...
600ezret, azt hogy? :D Nekem csak 5k volt xDD
Szerintem is a szüleiden múlik, de én kifizetném, ha a gyerekem lenne ilyen helyzetben. Ha értelmesek, le jön nekik, hogy nehéz helyzetben vagy, tanuló, és az Ő gyermekük. Bár ha nem értelmesek, remélem akkor is :D
Ki!
Nekem anyamek nem foglalkoztak a fogammal mikor gyerek voltam, kellett volna nagyon fogszabalyzo, de le sem sz...rtak. Hiaba mondtam nekik, hogy engem zavar, azzal jott, hogy neki sincs mar meg egy csomo foga, mert kihullott a terhesseg miatt, meg kulonben is, magamnak rontottam el azzal, hogy csikorgatom ejszakankent.
25 evesen tudtam megcsinaltatni vegre, mikor mar dolgoztam, akkor is hitelbol ment, mert nekem volt annyi fizum, hogy ki tudjam fizetni.
De ahogy a tobbiek is mondjak, tokmindegy hogy mi itt mit, es milyen indokkal mondunk, a szuleidtol fugg, hogy ok mennyire segitokeszek vagy mennyire engedhetik meg maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!