Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti kifizetnétek a gyereketekne...

Ti kifizetnétek a gyereketeknek az orrpkasztikát, ha lenne rá pénzetek?

Figyelt kérdés
A lány mindig sírva néz tükörbe, depressziós, emiatt gyógyszerezték évekig. Az iskolában csúfolták, a pasik is megjegyzik, hogy nagy az orra.

2016. nov. 2. 15:57
1 2 3 4
 1/39 A kérdező kommentje:
*plasztikát
2016. nov. 2. 15:59
 2/39 anonim ***** válasza:
87%
Igen. A saját gyerekemről van szó, szóval ha van rá pénzem, és látom, hogy nagyon szeretné akkor minden további nélkül, ha ez boldoggá teszi.
2016. nov. 2. 16:05
 3/39 anonim ***** válasza:
86%

Még akkor is kifizetném, ha nem lenne rá pénzem és kölcsönt kellene felvennem, ha tényleg olyan rettenetes, elvégre egy lányról van szó, akinél fontos a külső, még ha ezt akad aki vitatja is.

DE! ... nem gyerekként, hanem 20-22 éves korában, amikor a testi fejlődése nagyjából befejeződött, mert addig még nőnek, igazodnak a csontok, porcok és lehet, hogy többet ártana a külsejének, mint használna a korai plasztikai műtét.

2016. nov. 2. 16:06
 4/39 anonim ***** válasza:
84%
Én is kifizetném. Nem akármit, pl egy mellfelfújtatást biztos, hogy soha, de egy orr vagy fülplasztikát igen.
2016. nov. 2. 16:07
 5/39 Andizsuzsi ***** válasza:
87%
Igen.
2016. nov. 2. 16:08
 6/39 A kérdező kommentje:
A pasik nem kidobnak, hanem rám se néznek, csak addig hogy azt mondják: Pinokkió, boszorkány, bika szerű orrod van stb...
2016. nov. 2. 16:09
 7/39 anonim ***** válasza:
87%
Ha tárgyszerűen megállapítható, hogy igen, ez az ami a lelkét zavarja és pszichológus is alátámasztja, akkor igen. Egyébként tökéletesen igaz az előttem író megállapítása is, hogy a gyereknek más irányból is jöhet az önértékelési zavara, mert egy egészséges lelkű ember saját testének valamilyen ilyen jellegzetességén nem akad fenn és a környezete sem, ha ezt valamilyen már téren tudja ellensúlyozni. A nagy orrú nők egyébként nagyon vonzóak lehetnek.
2016. nov. 2. 16:11
 8/39 A kérdező kommentje:
Apám zsebből ki tudná fizetni, de nem akarja, mert szerinte nem minden a külső, közben folyamatosan zaklat, hogy miért nincs pasim. Minden felesleges dologra költi a pénzt, pl 3 autója van, amiből csak egyet használ.
2016. nov. 2. 16:11
 9/39 anonim ***** válasza:
79%

Egy orr miatt nem lehet ennyire mélyre jutni. Inkább próbáld meg kideríteni,h mi lehet a valódi oka az önbizalomhiányodnak. Akár segítséggel is. De ha vkinek helyén van az önbecsülése, van tartása, annak nem is szólnak be. Szóval rossz helyen kapisgálsz. Megműtteted az orrod, lesz egy átmeneti javulás, aztán rájössz,h ettől te még ugyanaz az ember vagy, nulla önbizalommal.

Ha szülőként nem azt látnám, amit az előbb rólad leírtam, hanem azt,h teljesen normális vagy, de van vmi olyan esztétikai gond, amin lehet javítani (pl.karvalyorr), és megengedhetném, valószínűleg támogatnám anyagilag. Bár én úgy vagyok vele,h az ilyen dolgokat csináltassa az ember felnőttként, saját keresetből.

2016. nov. 2. 16:12
 10/39 anonim ***** válasza:
87%
Kifizetném, főleg ha látnám hogy annyira zavarja, hogy tesz is érte, elkezd rá spórolni diákmunkából.
2016. nov. 2. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!