Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti kifizetnétek a gyereketekne...

Ti kifizetnétek a gyereketeknek az orrpkasztikát, ha lenne rá pénzetek?

Figyelt kérdés
A lány mindig sírva néz tükörbe, depressziós, emiatt gyógyszerezték évekig. Az iskolában csúfolták, a pasik is megjegyzik, hogy nagy az orra.

2016. nov. 2. 15:57
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
75%
Igen kifizetnem. És ha én lennék a gyerek spórolnak ra
2016. nov. 2. 16:17
 12/39 anonim ***** válasza:
40%

1# vagyok...szóval még csúfolnak is azok a felnőtt, 16-26 éves férfiak? Ühüm. Mint mondtam, szerintem ez pusztán belső ok, ha az a rengeteg "csúnya" lány a világon képes kibírni gyógyszerek nélkül is, akkor szerintem neked más bajod van, menj el pszichiáterhez, ha annyira fáj, mert egy orron nem múlik semmi

Ami meg apukád zsebét illeti, tudom, hogy kemény leszek, de ez van ma; majd te megkeresed a saját pénzedet, akkor, mert különben rájössz, hogy a kicsi szád sem olyan telt, meg jól jönne egy nagyobb cici is...

2016. nov. 2. 16:31
 13/39 anonim ***** válasza:
61%
Igen, kifizetném.
2016. nov. 2. 16:33
 14/39 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is rusnya nagy, görbe orrom van. Iskolában gyakran lezsidóztak, vagy azzal viccelődtek, hogy már csak egy bibircsók hiányzik és tökéletes boszorkány lennék. És mégis felnőttem, van férjem, vannak barátaim és mindenki lesz@rja, hogy milyen az orrom, mert ha valaki szeret, akkor a belsődért teszi azt, nem az orrodért.
2016. nov. 2. 16:36
 15/39 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is ronda volt az orrom es megcsinaltattam, nem bantam meg, sokkal jobb igy, de a penzt magam sporoltam ossze, nem a szuleimtol. Apam persze velem jott es tamogatott lelkileg (azert nem egy foghuzas, kemeny volt), de az orrom nem tetszese egyeni problemam, evidens volt hogy en fizetem. Gyujts te is es ha osszejon a penz, akkor elmondod nekik hogy mit szeretnel es megcsinaltatod.
2016. nov. 2. 16:57
 16/39 anonim ***** válasza:
31%

"A pasik nem kidobnak, hanem rám se néznek"

"pasik is megjegyzik, hogy nagy az orra."

Ha már ennyire érdekel a pasik véleménye, akkor nem vagy gyerek, menj el dolgozni és fizesd ki magadnak.

2016. nov. 2. 16:58
 17/39 anonim ***** válasza:
54%

Na és, ha nagy! Valakinek pont ez tetszik!

Dehogy fizetném ki!

Megtanítanám neki azt, hogy fogadja el magát minden körülmények között, mert EZ a bokdogság kulcsa!

Nincs szánalmasabb egy deoressziós, frusztált és kötözködő, mindenben hibát találó embernél, egyszer megcsináltatja a pofáját csónak buxa szájra, mert szerinte az úgy "szép", utána botoxol, majd műpillát ragacsoltat magára, aztán jön az ormótlan műcsöcs, művagina, mindig lesz valami!

A nők ma már felfekszenek a futószalagra, majd a másik oldalon kijön valami művi förmedvény.

Tessék megtanulni, hogy saját egyediségünktől leszünk különbek, nem az

az egyformaságtól. Szinte mindenkire van valami jellemző, ezt nem kénne

elvenni! De, ha az ananyjától is azt látja, hogy csal, és nem tudja elfogadni

magát, vagy mindenre csak farigcsálás a válasz, akkor persze ne várjunk mást.

Régen érdekes módon - hazánkban - nem volt plaszrika, mégis sokkal normálisabb, és boldogabb emberek voltak! Az embereknek eszébe se jutott cseszegetni egymást, és nem is tulajdonítottak ilyen mérhetetlenül nagy és beteges jelentőséget a külsejüknek. Valami nagyon megváltozott. Az emberek nagyon unatkoznak, több a pénzük, pazarolnak, és akkor kitalálnak mindenféle felesleges dolgokat. Rájuk, az alakítható, bármerre formálható, identitásvesztett, labilis személyekre épül rengeteg iparág, a fogyókúrától kezdve a fitnesszgurukig, plasztikai rendelőkig minden.

Persze nem azt mondom, hogy egy arcát vesztett, teljesen eltorzult ember

ne kapjon új arcot (pl. égési sérülés, vagy súlyos rendellenesség), de ami manapság megy azt csak a nagyon buta, frusztrált emberek csinálják. Ezzel az erővel minden szir-szarral mehetne bárki. És mennek is sajnos. DE! Akkor sem ez a megoldás, hanem a belső béke, és az, hogy másokat is teljes mértékben elfogad.

Plusz megtanulja becsülni AZT AMI VAN, nem folyton arra ácsingózik ami nincs!

Egy nagyobb, vagy furcsább orr miatt még semmiképp se fektetném ezen okok miatt műtőasztalra!

Az embereknek meg kéne tanulnia, hogy nem minden pitével kerüljön oda, hanem annak NAGYON nyomós testi elváltozás kell, hogy legyen!

Sok lett a pénz, nem vagytok lekötve és unatkoztok, majd külsőségekbe menekültök sokaknak ez a baja!

2016. nov. 2. 17:02
 18/39 anonim ***** válasza:
58%
Érdekes, engem soha a kutya nem bántott miatta, pedig az enyém is nagy... kell másnak is lenni, ha beszólnak, és az se normális, hogy ez ennyire megviseli.
2016. nov. 2. 17:07
 19/39 anonim ***** válasza:
60%
Attól függ hány éves. Egy 12 évesnek nem. 18 felett beszélnénk plasztikai sebésszel, lehetőleg többel.
2016. nov. 2. 17:35
 20/39 anonim ***** válasza:
71%
Igen, mindenképp! Ha ezzel jobban érzi magát akkor természetes!
2016. nov. 2. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!