Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti kifizetnétek a gyereketekne...

Ti kifizetnétek a gyereketeknek az orrpkasztikát, ha lenne rá pénzetek?

Figyelt kérdés
A lány mindig sírva néz tükörbe, depressziós, emiatt gyógyszerezték évekig. Az iskolában csúfolták, a pasik is megjegyzik, hogy nagy az orra.

2016. nov. 2. 15:57
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
74%

Dr. Kárász Tamást tudom ajánlani!

Hogy fogadja el magát ahogy van? Ha nem törekszik valaki a tökéletességre akkor kb meg is halhat. Depressziós a gyerek és van rá lehetőség hogy ezen javítsanak és inkább nézem hogy szenved?? Ne szaporodjatok inkább.

2016. nov. 2. 17:45
 22/39 A kérdező kommentje:
Ha minden nap azt hallgatnátok milyen nagy orrotok van, kíváncsi vagyok hogy esne...
2016. nov. 2. 18:20
 23/39 anonim ***** válasza:
96%
Hány éves vagy?
2016. nov. 2. 19:10
 24/39 anonim ***** válasza:
68%

"A kérdező kommentje:

Ha minden nap azt hallgatnátok milyen nagy orrotok van, kíváncsi vagyok hogy esne..."

Nyilván valamelyik szülődtől örökölted, és ő is túlélte, sőt, családja van... ne viselkedj már úgy, mint aki tűzben égett össze és mindenki megbámulja...

2016. nov. 2. 19:14
 25/39 anonim ***** válasza:
39%
inkább eladnám fakopáncsnak, az érte kapott pénzből pedig kipihenném azt a sok fáradtságot, amit okozott a folyamatos nyávogásával.
2016. nov. 2. 19:41
 26/39 anonim ***** válasza:
76%
Nekem is nagy az orrom, hülye formája van, tinédzserként szódásüveg-szemüvegem volt. Beszóltak utcán, kaptam osztályos Mikulás-ajándékként plüss fülesbaglyot szemüveggel...nagy cucc. 17 éves korom óta mindig volt párom, hosszú kapcsolatok, férjhez mentem, három szép gyerekem van, baráti társaságom is mindig volt. Nem ezen múlik a dolog...Akkor fizetném a plasztikát, ha (akár szakember segítségével) eljutsz odáig, hogy elfogadod magad úgy, ahogy vagy, és túljutsz a depresszión, különben csak tüneti kezelés az, ha rendbeteszik az orrodat. Előbb-utóbb megint lesz valami, amin nem tudod túltenni magad, és értéktelennek érzed magadat miatta.
2016. nov. 2. 19:46
 27/39 anonim ***** válasza:
93%

Kifizetném. Pont a saját példám miatt. Gyűlöltem tükörbe nézni, fényképezni sosem engedtem magam. Ahogy idősödtem egyre deformálódott is. 33 évesen megcsináltattam. Ha előbb lett volna pénzem, sok sok kínlódástól menekültem volna meg. És nem a pasik vagy mások miatt. ÉN ezerszer jobban érzem így magam. De meg kell jegyeznem igenis sokat számít a pozitív visszacsatolás is. Szebb lett az arcom és ezt sokan észre vették.

Az írásodból ítélve nagyon fiatal vagy. Lesz majd pénzed és megcsináltatod ha apád nem fizeti.

2016. nov. 2. 22:31
 28/39 anonim ***** válasza:
89%

nem tudom hány éves vagy. ha még nem vagy 18,akkor várj még vele.

ha már elmúltál 18,akkor kezdj el gyűjteni rá. ha apukád látja,hogy fontos neked és tényleg megcsináltatod,akkor lehet segít kiegészíteni az árát.

és szerintem érdemes lenne a baráti társaságodat is megválogatni. ha napi szinten beszólnak,hogy nagy az orrod,akkor minek beszélsz egyáltalán velük? az ilyen embereket ne viseld el magad mellett..egyáltalán nem normális ilyennel bántani valakit.

nekem is van 1-2 ismerősöm akiknek az átlagnál nagyobb az orruk, de soha nem jutna eszembe ilyennel bántani őket és a szemükre vetni..rossz emberekkel vagy körülvéve..

amíg nem jön össze a műtét ára,addig esetleg sminkkel tudsz korrigálni rajta. gondolom ismered a kontúrozást. ezzel lehet kicsit csalni optikailag.

2016. nov. 3. 11:30
 29/39 A kérdező kommentje:
300 ezer Ft-ot gyűjtöttem már rá, de abból 200-at anyámnak kellett adnom, mert neki az jár...
2016. nov. 3. 11:50
 30/39 anonim ***** válasza:
67%

25-ös, épp a hozzád hasonló """emberek""" miatt nincs a kérdezőnek semmi önbizalma...

Meg amúgy birom ezt a sok "menj inkább pszichológushoz és fogadd el magad" kommentet, átlagos/szép emberként könnyű egy csúnyának azt mondani, hogy fogadja el magát. Vannak olyanok, akiken tényleg csak a plasztika segit, ha pedig telik is rá, miért ne műttesse meg magát? Most komolyan, nem egyszerűbb megcsináltatni azt, amit utál magán és úgy leélni az életét, hogy meg van elégedve magával, mint egész hátralévő életében szenvednie? Szerintem mindenkinek joga van úgy végigmenni az utcán, hogy ne bámulja meg mindenki meg ne szóljanak be vadidegenek, hogy hogy néz már ki.

2016. nov. 3. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!