Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti kifizetnétek a gyereketekne...

Ti kifizetnétek a gyereketeknek az orrpkasztikát, ha lenne rá pénzetek?

Figyelt kérdés
A lány mindig sírva néz tükörbe, depressziós, emiatt gyógyszerezték évekig. Az iskolában csúfolták, a pasik is megjegyzik, hogy nagy az orra.

2016. nov. 2. 15:57
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
23%

#30-as

ha valaki gyógyszeren él, "mindig sírva néz a tükörbe" és depressziós a KIB***ZOTT ORRA miatt, ott komolyabb baj van, nem kell rögtön a kérdező sebeit nyalogatni. Senki nem születik tökéletesnek, ha képtelen magát elfogadni, az ő hibája, mert gyenge. Nem mondtam, hogy ne műttese magát, de bizonyára milliók tudnának mesélni arról, hogy egy kis tesi "hiba" mellett is teljes és boldog életet lehet élni. (plusz kétlem hogy öklömnyi nagyságú orra lenne, biztos vagyok benne, hogy erősen túloz, de ha felrak egy képet, akkor bizonyosságot nyerhetünk)

2016. nov. 3. 18:38
 32/39 anonim ***** válasza:
0%
Ha tőlem örökölte akkor nem. Ha az exemtől, akkor szó nélkül.
2016. nov. 4. 21:14
 33/39 anonim ***** válasza:
91%

természetesen igen

aki leugatja a kérdezőt, biztos sose volt ilyen problémája és kilincsorral és lapátfüllel és virít a tükör előtt és az egekben az önbizalma

2016. nov. 5. 03:25
 34/39 anonim ***** válasza:
38%
Mit nem lehet felfogni azon, hogy ez csak TÜNET? MINDENKINEK van valami a külsején, ami nem szép, az egyiknek lapos a segge, a másiknak túl rövid a combja, a harmadiknak randa a bőre, a negyedik kövér, stb, stb, stb. Mindenkinek antidepresszánsokon kéne élni ezért? Hányan vannak itt olyanok, akiket soha, semmiért nem csúfoltak, soha senki nem szólt be nekik? Az orrplasztika önmagában nem megoldás, mert az alapprobléma akkor is ottmarad, AZT kell kezelni.
2016. nov. 5. 09:08
 35/39 anonim ***** válasza:
0%
Köszönöm utolsó, az én 17-esemre írt válasz litániát úgy látszik senki se olvassa, mert akkor már rég nem lenne téma. De örülök, hogy te is egyetértesz velem, vannak itt még okos emberek akik látják mi is a probléma.
2016. nov. 5. 10:00
 36/39 anonim ***** válasza:
42%
Hát, nekem is nagy az orrom, sose bántottak érte. Pasim is volt, nem egy és férjhez is mentem. Ismerek egy lányt akinek amúgy szép arca lenne, de valami bazironda orra van. Elfogadta magát, most volt az esküvője nyáron. Neked nem hiszem, hogy az orrod a legnagyobb bajod. Ha megcsináltatod, találsz mást ami miatt depis lehetsz.
2016. nov. 6. 15:37
 37/39 anonim ***** válasza:
32%

Sajnos sok vernyákoló rüffke van aki túl jó dolgában azt se tudja mit találjon ki, és mivel kösse le magát!

Ha ezeknek a kis takonypócokat megnevelték volna otthon, akkor nem lenne ennyi sok rinya és eszébe se jutna naphosszat vizslatni magát és siránkozni miatta.

De nézik a sok ostobaságot a neten és mivel semmi más elfoglaltságuk nincsen, ezért unatkozik a drága.

Elkezd depis lenni az unalomtól, meg a sok baromságtól ami a csöpp agyába befészkelte magát amiket össze-vissza nézelődik unalmában.

Higgyétek el ezeknek semmi más dolga nincs, csak az, hogy a tükör előtt naphosszat vergődjenek és sok divatbaromságot nézegessen.

Ha az én kezemben lenne az irányítás, az összes ilyen mihaszna kis léhűtőt összeszedném, be a baraokkba, és hajnaltól napnyugtáig mehetnének ki a földekre kapálni hóban-fagyban, napsütésben, 40 fokban.

Eltelne pár hónap, és kíváncsi lennék, hogy "milyen problémái vannak", ami olyan világrengető katasztrófa, hogy attól falnak megy.

Az élet nem habostorta, tudni kell alkalmazkodni!

Aki ezt nem tanulja meg, azokból lesznek a rinyagépek, depressziósok, agresszívak, és persze minden ember csak sz@r lesz, mert nem képesek még beilleszkedni se, mert alkalmazkodni se tanult meg, se pedig elfogadni.

Elfogadni saját magát--->frusztráció

Elfogadni másokat---->agresszió, mások .aszogatása.

Egy ilyen kis tábor után amit már ecseteltem, kíváncsi lennék, hogy milyen gondolatok foglalkoztatnák, mert garantálom, hogy minden este úgy aludna el a kimerültségtől, hogy örülne, ha luk van a valagán!!!

2016. nov. 6. 20:03
 38/39 anonim ***** válasza:
Te vagy az, aki a másik kérdésnél tett fel képet, és tökéletes, szép az orra, csak nem hiszi el?
2020. febr. 23. 16:37
 39/39 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok.
2020. febr. 23. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!