Ti kifizetnétek a gyereketeknek az orrpkasztikát, ha lenne rá pénzetek?
#30-as
ha valaki gyógyszeren él, "mindig sírva néz a tükörbe" és depressziós a KIB***ZOTT ORRA miatt, ott komolyabb baj van, nem kell rögtön a kérdező sebeit nyalogatni. Senki nem születik tökéletesnek, ha képtelen magát elfogadni, az ő hibája, mert gyenge. Nem mondtam, hogy ne műttese magát, de bizonyára milliók tudnának mesélni arról, hogy egy kis tesi "hiba" mellett is teljes és boldog életet lehet élni. (plusz kétlem hogy öklömnyi nagyságú orra lenne, biztos vagyok benne, hogy erősen túloz, de ha felrak egy képet, akkor bizonyosságot nyerhetünk)
természetesen igen
aki leugatja a kérdezőt, biztos sose volt ilyen problémája és kilincsorral és lapátfüllel és virít a tükör előtt és az egekben az önbizalma
Sajnos sok vernyákoló rüffke van aki túl jó dolgában azt se tudja mit találjon ki, és mivel kösse le magát!
Ha ezeknek a kis takonypócokat megnevelték volna otthon, akkor nem lenne ennyi sok rinya és eszébe se jutna naphosszat vizslatni magát és siránkozni miatta.
De nézik a sok ostobaságot a neten és mivel semmi más elfoglaltságuk nincsen, ezért unatkozik a drága.
Elkezd depis lenni az unalomtól, meg a sok baromságtól ami a csöpp agyába befészkelte magát amiket össze-vissza nézelődik unalmában.
Higgyétek el ezeknek semmi más dolga nincs, csak az, hogy a tükör előtt naphosszat vergődjenek és sok divatbaromságot nézegessen.
Ha az én kezemben lenne az irányítás, az összes ilyen mihaszna kis léhűtőt összeszedném, be a baraokkba, és hajnaltól napnyugtáig mehetnének ki a földekre kapálni hóban-fagyban, napsütésben, 40 fokban.
Eltelne pár hónap, és kíváncsi lennék, hogy "milyen problémái vannak", ami olyan világrengető katasztrófa, hogy attól falnak megy.
Az élet nem habostorta, tudni kell alkalmazkodni!
Aki ezt nem tanulja meg, azokból lesznek a rinyagépek, depressziósok, agresszívak, és persze minden ember csak sz@r lesz, mert nem képesek még beilleszkedni se, mert alkalmazkodni se tanult meg, se pedig elfogadni.
Elfogadni saját magát--->frusztráció
Elfogadni másokat---->agresszió, mások .aszogatása.
Egy ilyen kis tábor után amit már ecseteltem, kíváncsi lennék, hogy milyen gondolatok foglalkoztatnák, mert garantálom, hogy minden este úgy aludna el a kimerültségtől, hogy örülne, ha luk van a valagán!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!