Ha lehetőségetek lenne kifizetnétek a szüleiteknek azt a pénzt amennyibe került az hogy felneveltek titeket?
Lottó nyeremény, jól menő saját vállalkozás, magas bér ..
Én ki akarom fizetni..
A szüleidtől kapott gondoskodást a gyerekeidnek továbbadva kell viszonoznod. Meg persze a szüleidről is gondoskodnod kell, ha idős korukban rászorulnak, de ennek biztosítása elsősorban az ő feladatuk, csak másodsorban, mintegy tartalékosként a tied.
Amúgy meg nem jól számoltál, a végösszeg még több, mert legalább a jegybanki alapkamatot illene rászámolni, vagy még magasabbat.
szerintem az éjszkázások, a törődés, szeretet, az a szó, hogy anya, apa, pénzben nem mérhető.
üzletet, hogy visszafizetni, semmiképp nem csinálnék belőle.
adnám ajándékba komment nélkül, szeretetből, nem használnám okgyártásra.
Én nem ilyen formában, viszont támogatni szeretném a szüleimet a jövőben. Mondjuk meglepni néha őket egy nyaralással vagy welness-hétvégével. Ha nagyon jól megy, akkor egy autóval.
Bár tudom, hogy annak örülnek majd a legjobban, ha láthatnak :D
En azt a "penzt" a gyerekemre forditom.
A szuleim nem is fogadnanak el egy fillert sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!