Lanyok! Hogy mondtatok meg a szüleiteknek, hogy pasitok van, vagy randira mentek/tetek? Es fiuk! Ti hogy mondtatok el?
Figyelt kérdés
Mikor? amikor mar megvolt az elso randi vagy amikor beszélgettek mar akkor is vagy mikor?2014. dec. 6. 22:26
1/5 anonim válasza:
Mikor randira mentem akkor azt mondtam hogy a barátnőimmel találkozom, mert megtiltották volna hogy randizzak. Mikot összejöttünk, akkor nagyon idegesek voltak, tiltani akartak, minden percben szidtak ahogy csak tudtak. Én simán közöltem velük, de ők meg akarják szabni kivel barátkozhatok és kivel nem. Remélem veled normálisabbak lesznek!
16/l
2/5 anonim válasza:
Hát, szép, nem szép, szerintem okosabb dolog először hazudni, legalábbis az én családomban. Ha összejöttök, igazából már nem tudnak mit tenni, ha eltiltanak tőle, akkor azzal ugye maguk ellen is fordítanának, szóval... :) Bár én is szeretnék egy olyan családot, hogy elmondom anyának, kivel megyek- hova megyek. :)
3/5 anonim válasza:
Kezdetben én a barátokkal-barátnőkkel való közös programokra hivatkoztam. CSak amikor egy pár lettünk egy ideje akkor mondtam el hogy van valakim. Azt is nehezen fogadták. Ha a kapcsolat kialakulásánál akadályoztak volna az nagyon ciki és kellemetlen lett volna.
4/5 anonim válasza:
Én szimplán mondtam - halál vörösen -, hogy egy srác elhívott korizni (ez már a második randink volt).
Apa meg mosolygott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!