Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondtátok meg a szüleiteknek, barátaitoknak, hogy elváltok? (Akik ilyen helyzetbe kerültek. )
A problémáikban az emberek a barátaikkal beszélik meg.
Ha van barátok felé tisztázni kell a helyzetet és bocsánatot kérni a félrevezetésért, elkell mondani nekik mindent őszintén. Az igazság sokesetben segít. (de nem boldogít).
A szüleitek is megfoglyák érteni ha van ok, feltéve ha értelmesen váltok külön, ügyelve a gyerekere és a másik félre is, mert valaha szeretted, minimum a tisztelet akármi is történt.
Hát fokozatosan.
Először csak azt mondanám el, hogy baj van a házassággal.
Biztos akarnak majd segíteni is.
Te is kapsz több szemszögből véleményeket az elmesélt problémáról, Te is bölcsebb leszel.
Nálam nem válás volt, hanem egy hosszú kapcsolat vége. A szülők már beleélték magukat, hogy házasság lesz, és annak a bejelentését várták. Oszt nem az volt. Nekik is úgy tűnt, hogy egyik napról a másikra mentünk szét, miközben már több mint egy éve problémáink voltak, csak nem mutattuk a külvilág fele.
Sima kliséket mondtam, mert én sem akartam kiteregetni a szennyest, hogy hát már egy ideje rosszul álltak a dolgok, magunk akartuk rendezni, próbáltuk menteni, de nem sikerült. Mindenkinek jobb lesz így, mert később csak tönkre tettük volna egymást. Elég sok időt szenteltünk annak, hogy megoldjuk a problémákat, de nem sikerült.
Miket csinált amúgy?
Látod, hogy nem megoldás ez a végletekig való magadban tartás. Nem aszerint bántál évekig a férjeddel és magaddal, ahogyan azt megérdemelnétek. Hát mire volt jó ez? Itt az ideje átgondolni az ösztönös reakcióid helyességét!
Mért véded, mosdatod azt, akit legszívesebben megfojtanál?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!