Ha lehetőségetek lenne kifizetnétek a szüleiteknek azt a pénzt amennyibe került az hogy felneveltek titeket?
Figyelt kérdés
Én most vagyok 24 éves. Ha 18 éves korig nézem akkor évente 1 milliót számolok hozzávetőlegesen. Ez 18 millió. Kaptam 4.5 milliót. Kb. 22,5 millió a végösszeg.2015. okt. 4. 22:40
21/23 anonim válasza:
Ha tehetném akkor segíteném őket, azzal ami épp kell nekik, új telefon, lakás felújítás, új bicikli, új ruha, kirándulás, kikapcsolódás...vagy utalnék valamennyi pénzt ha tudom hogy rá vannak szorulva.
22/23 anonim válasza:
Ebben a formában nem. Ők vállaltak be, senki nem kötelezte őket erre. Ellenben ha nyernék a lottón, adnék nekik pénzt. A nyeremény összegétől függően. Mondjuk ha 300 milliót nyernék, biztos adnék nekik 30 millát. Csak úgy. Költsék amire akarják. Hitelük nincs, van kocsijuk, családi házuk. Nem bánom mit kezdenek a pénzzel.
23/23 anonim válasza:
Nem, nem fizetném vissza. Ha lenne pénzem, akkor a saját gyerekeimre költeném, és nem felnőtt emberekre. Pofátlan vagyok? Nem érdekel. Normális szülő az ilyen gesztust sértésnek venné, én is. Egy gyerek nem befektetés, hanem az utódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!