Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám lopja a pénzem! (? )

Anyám lopja a pénzem! (? )

Figyelt kérdés

Anyám, egyfolytában lopja az én és a tesóm pénzét. Akármikor akármennyit kapunk szó nélkül lenyúlja. És nem 5 ezer forintokról beszélek. Tesómtól utoljára azthiszem 90000 ftot lopott el, tőlem pár napja, amikor elmentem a nagyszüleimhez 60 ezret. Nem szól egy szót sem hogy elveszi, hanem ellopja. Pedig én gyűjtök valamire. Aztán amikor dühösen hívjuk h adja vissza akkor igergeti, de mindenki tudja hogy azt a pénzösszeget soha nem látjuk viszont. Szüleim elváltak, apámat nem érdekli, ha nagymamánknak szolok o sem tud ra hatni neki is csak mondogatja h majd visszaadja. Még megérteném ha minimálbéren élnénk, de ha én akarnék se tudnék elherdálni több mint 400 ezret egy hónapban. Lenyúlja aztán a pasiával elutazik egyiptomba. Tudom hogy el kellett volna dugnom, de elfelejtettem, és otthagytam az asztalomon. Most a 60 ezrem hirtelen lecsökkent 700 ftra. Nagyon idegesítő és elszomorít hogy anyam csak igy lenyulja a sporolt penzunket.

Egy elkeseredett 14 éves lány

köszi

2017. júl. 4. 23:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

Basszus szegény :(

Másban is ilyen? Biztos nem akarsz inkább apukaddal elni?

Ez csak rosszabb lesz amikor elkezdessz diakmunkazni :( A saját anyadban nem bízhatsz..:/

2017. júl. 5. 00:28
 12/16 A kérdező kommentje:
Sok dolog van asmiert rühellem anyamat pl h a pasianak ad igazat, becsicskul neki, jobban szereti őt mint a saját gyerekeit. meg meg sok mas. Lehet h 9. közben elkereckedek valami videki kollégiumba vagy en mar nem tudom, de nem birom sokaig. Apam nem akarja h nala lakjunk, meg anyam amugy sem engedne
2017. júl. 5. 00:38
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Rohadtul nincsen joga ellopni a pénzedet én feljelentést tennék az biztos a helyedben.Mert ez nagyon nem helyes és még a saját gyerekétől hát aztán az még azabb...
2017. júl. 5. 00:45
 14/16 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem is jelentsd fel. Ha nem is lesz meg a pénzed, de anyád legalább összexarja egy kicsit a bokáját.
2017. júl. 5. 09:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha pokollá akarod tenni a saját életedet, és intézetbe akarsz menni c.gyerekek közé, akkor csak jelentsd fel. Apádnak nem kellesz, ha anyádra rendőröket hívsz, be fog adni a gyivibe, és nézhetsz. Az intézetben nem lehet ennyi pénzed, amivel bánhatsz, és még meg is vernek a kevésbé gyengéd életkörülmények közül érkezettek. Sokkal többet veszíthetsz, mint a pénz. Nyisd meg azt a számlát, és a PIN-kódot meg a jelszavaidat ne a szobádban tartsd, mert azt is ki fogja kutatni az a tolvaj anyád (akire azonban rászorulsz, mert másnak nem kellesz sajnos).
2020. máj. 8. 12:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Azzal egyetértek, hogy ettől fogva kezdd el dézsmálni a tárcáját, és sose valld be. Mindig csak pár ezret vegyél el, és csak tőle.
2020. máj. 8. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!