Simsonmiki kérdése:
Anyám miért szedi el a nyári szünetben keresett pénzem?
Figyelt kérdés
Anyám elszedi a pénzem, volt a bankártyámon pénz, és fogta és ki vette a pénztárcámból, anélkül hogy mondta volna le vette az összeset. 18 éves vagyok, suliba járok, és közben dolgoztam, 4 nap múlva már kérdezte kaptam e fizetést, mondom.: még nem, másnap meg is kaptam, le is nyúlta. Utána megint dolgoztam 5 napot, ahogy haza jöttem, oda adtam neki és mondtam neki hogy tegye be a szekrényembe, erre fel megint le nyúlta. Azt mondták hogy keressem meg a jogosítványomra valót, és meg is kerestem de el szedte az összeset. Meg mindig el szedte az ösztöndíjamat is. Mit tegyek ???#anya #el szedi a pénzem.
2013. aug. 1. 17:25
1/12 anonim válasza:
Én azért megkérdezném, hogy miért tette, mire kellett neki a pénz. Beszéljétek át, hogy be kell-e szállnod a háztartásba, mit fizessél te, és akkor az alapján tovább menni, mert amit most ő csinál, nem más, mint lopás (még ha rokontól is teszi).
2/12 anonim válasza:
Tedd el,úgy a bankkártyád,hogy ne találja meg.Mást nagyon nem tudsz tenni.
3/12 anonim válasza:
Talán változtasd meg a PIN kódodat és a KP-t meg ne add oda.
Egyébiránt nekem ez a kérdés sántít...Őt már megkérdezted miért szedi el?
4/12 anonim válasza:
Kérdezd meg. Ez látszik a legegyszerűbbnek. De az is lehet, hogy attól tartanak, drogra költöd a pénzt. Esestleg nincsen elég pénz otthon, kajára.
5/12 anonim válasza:
Kérdezd meg,hogy mégis mire kell neki. Lehet,hogy rezsi vagy valami fontosabb nem? Mondjuk akkor sem szedheti el,max elkérhetné úgy lenne tisztességes.
6/12 anonim válasza:
Milyen az anyagi helyzetetek? Lehet, hogy kajára vagy rezsire kellett, nem?
7/12 anonim válasza:
Változtasd meg a kártyád pinkódját és oda kérd a fizetésed. Tartsd is ott, fizess kártyával, s majd csak akkor vedd fel, ha mész kifizetni a jogsit (odafelé, ne legyen otthon a pénzed), vagy fizesd átutalással.
8/12 anonim válasza:
Valószínűleg nem volt pénze. Annak ellenére nagyon nem szép, hogy ezt teszi Veled. Minimum megbeszélte volna Veled előtte.
9/12 A kérdező kommentje:
Az anyagi helyzetünk nem rossz, eddig is meg éltünk, de ha tudja hogy van egy kis pénzem akkor már kéri vagy szó nélkül el veszi. :/
2013. aug. 1. 17:38
10/12 A kérdező kommentje:
Ja! és még suliba járok :/ és menni akarok tovább.
2013. aug. 1. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!