Simsonmiki kérdése:
Anyám miért szedi el a nyári szünetben keresett pénzem?
Figyelt kérdés
Anyám elszedi a pénzem, volt a bankártyámon pénz, és fogta és ki vette a pénztárcámból, anélkül hogy mondta volna le vette az összeset. 18 éves vagyok, suliba járok, és közben dolgoztam, 4 nap múlva már kérdezte kaptam e fizetést, mondom.: még nem, másnap meg is kaptam, le is nyúlta. Utána megint dolgoztam 5 napot, ahogy haza jöttem, oda adtam neki és mondtam neki hogy tegye be a szekrényembe, erre fel megint le nyúlta. Azt mondták hogy keressem meg a jogosítványomra valót, és meg is kerestem de el szedte az összeset. Meg mindig el szedte az ösztöndíjamat is. Mit tegyek ???#anya #el szedi a pénzem.
2013. aug. 1. 17:25
11/12 anonim válasza:
Nem veheti el szó nélkül a pénzedet, mert az lopásnak számít, még ha családtagról is van szó, tessék ezt szépen neki megmondani. Ne hagyd magad. Mondd meg neki, hogy ha még egyszer kérdés nélkül lenyúlja a te spórolt pénzedet, akkor elmégy a rendőrségre és feljelented.
Csak azt lehet terrorizálni, aki hagyja magát.
Menj be a bankba, változtasd meg a PIN-kódodat, tanuld meg fejből, ne írd le sehova, ne mondd el senkinek. Tedd azonnal számlára a pénzt és jónapot.
Van apád? Bátyád? Nővéred? valaki más idősebb rokonod? Kérj segítséget anyád húzásai ellen tőlük is. ha még suliba jársz, akkor elmehetsz a gyámügyre is segítéget kérni.
12/12 anonim válasza:
Szerintem meg van ez a pénz. Összegyűjti neked. Vagy jogsira vagy a tovább tanulásodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!