Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális hogy a szüleim tőlem...

Normális hogy a szüleim tőlem sajnálják a pénzt, de cigire meg nem?

Figyelt kérdés
Naponta vesznek maguknak 1200 forintért cigit, de amúgy már leszoktak róla régebben, de megint szívják, jaj mert szegények unatkoznak. Ráadásul már a tesómat is rászoktatták, aki eddig egyáltalán nem cigizett. De ha nekem vesz 1-1 ruhát 1000-2000 forintért, vagy ki kell fizetniük a fogászati kezelésem, azt már viszont sajnálják. Nem mellesleg mikor a házba belépnek, olyan büdösek, hiába szívnak mentolost.
2017. júl. 3. 08:14
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
És én vagyok a köcsög, szemét, mert idegesítem őket azzal, hogy ha rájuk szólok, hogy cigiznek, ami árt az egészségüknek, és felesleges pénzkidobás.
2017. júl. 3. 08:16
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Attól függetlenül, hogy igazad van, sajnos nem szabhatod meg, hogy mire költsék a megkeresett pénzüket. Van SZTK fogászat, az ingyenes, ha elég idős vagy, diákmunkázhatsz, és minél előbb lépj le. Addig tűrj. Ez a megoldás.
2017. júl. 3. 08:24
 3/20 anonim ***** válasza:
63%

A saját maga álltal megkeresett pénzt arra költi, amire akarja - még akkor is, ha ez egy egészségtelen szenvedély.

Amúgy Magyarországon a fogmegtarto kezelesek ingyenesek, nincs miért fizetniük 😉

2017. júl. 3. 08:24
 4/20 A kérdező kommentje:
Azt megszabnák hogy a saját pénzemből mit veszek magamnak, azt mondják az pénzverés pl. nemrég vettem 4000 forintért fülhallgatót, ez szerintük pénzkidobás. De abba nem gondolnak bele hogy ők valójában mennyit költenek.
2017. júl. 3. 08:31
 5/20 anonim ***** válasza:
29%
Ne húzz fel, kérdező! Nincs közöd a szüleid pénzéhez, még akkor sem, ha szerinted felesleges hülyeségekre, szenvedélyekre költik. Nekik meg a 4000-es fülhallgatód a hülyeség.
2017. júl. 3. 08:34
 6/20 anonim ***** válasza:
16%

Tényleg nincs beleszólásod abba, hogy a szüleid mire költik a pénzt. Semmi közöd nincs hozzá, mire sajnálják ők a pénzt és mire nem. Lehet, hogy ők megjegyzik, hogy szerintük pénz kidobás a fülhallgató 4000 forintért, de attól arra költöd a saját magad által megszerzett pénzt, amire akarod.

(Szerintem is pénzkidobás a 4000 forintos fülhallgató,. Van jóval olcsóbb, főleg ha nem bírja évekig. Mondd, hogy legalább garanciás és mindig újra cserélik, ha tönkremegy!)

2017. júl. 3. 08:45
 7/20 A kérdező kommentje:
Amúgy félrenyomtam mert csak 2000 forintért vettem. Tudom, hogy semmi közöm hozzá, de felidegesít hogy nekem meg megemlítik, hogy mennyit fizettek a fogamért.
2017. júl. 3. 08:45
 8/20 A kérdező kommentje:
De olcsóban meg nem akartam venni, mert azok mind hamar elromlottak. Amúgy van garancia rá. De mint írtam félreírtam.
2017. júl. 3. 08:46
 9/20 anonim ***** válasza:
25%
Ahogy már írták a fogmegtartó kezelések ingyenesek SZTK-ban, tehát neked vagy nem az volt, vagy nem tetszett az ingyenes ellátás és magándokihoz kellett vinni téged esetleg későn esett le a tantusz hogy fogszabi kéne, ami valljuk be a te hülyeséged. Nekik meg extra költség lett.
2017. júl. 3. 08:54
 10/20 A kérdező kommentje:
Egy fogamat kellet gyökérkezelni, amit nekem SZTK-ban már elrontottak. Amúgy egy szóval nem írtam, hogy fogszabályzót kellene használnom.
2017. júl. 3. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!