Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek miért ilyenek a...

Szerintetek miért ilyenek a szüleim?

Figyelt kérdés

Sosem elég jó nekik amit csinálok. Megkérnek valamire megcsinálom és elkezdenek ordítani hogy nem így kellett volna. Vagy megmondom hogy én azt nem tudom mert nem értek hozzá és nem akarom elrontani erre szintén ez az ordítás hogy sosem akarok segíteni. Anya csodálkozik hogy alig mesélek neki valamit is , mert állandóan az van hogy engem hoz ki belőle rosszul . Pl.: Elmondom hogy az egyik osztálytársam mit szólt be a másik osztálytársamnak és akkor is velem kezdenek el kiabálni hogy miért vagyok ilyen hogy beszólok másnak ,mikor nem is én szóltam be . Most pedig mivel már egy ideje nagyon tetszenek az oldalt felnyírt frizurák megkérdeztem hogy mi lenne ha megkérdezném a fodrászt hogy hogy állna , erre ismét az ordítás hogy meg ne merjem csináltatni , meg tiszta hülye vagyok hogy rögtön levágatom ,mikor egy szóval sem mondtam hogyha jól állna akkor rögvest le is nyiratnám az engedélye nélkül. Miért hiszi azt hogy csak úgy fogom és meg is csináltatom?

Nekik mindig a más gyereke a jobb ... Pl van rajtam egy kis husi az tény , és dolgozok ennek az eltüntetésén leadtam 3 kilót és mosolyogva megyek ki hogy milyen jól kezdődik erre leszól hogy az semmit sem ér. Ekkor tartottam mégcsak az egy hónap edzésnél ... Azt is mondták hogy bezzeg ez meg ez az osztálytársam milyen szép vékony meg ilyenek , de ugyanakkor nem támogat a fogyásban sem mert mindig leszól hogy minek megyek megint futni meg ilyenek ...

Egyre rosszabb a helyzet és nagyon ki vagyok már készülve az örökös ordibálástól . Hogyan tudnék ezek ellen tenni ?

14L

2017. júl. 1. 18:36
 1/1 anonim ***** válasza:

hát, nekem van egy bátyám, akit szintén oda kell verni a segítséghez, mert magától nem tenné, de amit tesz, azt is szarul. szal erről nem tudok nyilatkozni, lehet, hogy tényleg szarul csinálod.

a kilóiddal kapcsolatban meg elég nagy dögök, amiért nem tudnak úgy elfogadni, amilyen vagy. neked mérgező szüleid vannak, inkább hozzájuk se szólj, ők már nem fognak megváltozni

2017. júl. 1. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!