Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha sosem az van...

Mit tegyek ha sosem az van amit szeretnek?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom hogy mindig legyen ugy ahogy nekem jo, de ez mar nekem sok. Anyum most se hagy egy 30 percet se jatszani se telefonon, se a kiskutyammal. Azzal nyaggat megint, hogy menjek panirozni a hust kulonben nem kapok ebedet. Nem azert, szivesen segitek fozni, apum szerint hazias vagyok. Most semmi kedvem hust panirozni, sutni, nevelni akartam a kiskutyamat, de anyum nem engedi, mondvan "megvar az a hulye dog" a 12 eves hugom is folyton munkalkodik, hol kapalnia kell, hol rantottat sutnie. Van ket macskank is, veluk se foglalkozhatunk. Apum ul egy szeken es les, anyum hust paniroz, hugom olvas.

#munka #szülő #akarat #parancsolas
2017. júl. 2. 08:56
 1/7 anonim ***** válasza:
11%
Te meg most a gép előtt ülsz? Miért nem mész segíteni anyukádnak?
2017. júl. 2. 09:08
 2/7 anonim ***** válasza:
40%
Hát menj, panirozd be azt a húst, majd utána játszol a kutyaddal
2017. júl. 2. 09:09
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
"Most semmi kedvem hust panirozni" - bizonyára anyádnak sincs, mégis megcsinálja, hogy legyen ebéd.
2017. júl. 2. 09:27
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
Nem hiszem, hogy állandóan csak húst paníroztok, vagy kapáltok. Nyugi.
2017. júl. 2. 09:36
 5/7 anonim ***** válasza:
33%

Ki lesz az első, aki bedobja a költözz el, jelentsd fel, gyermemunkázást? 😁😁

Kérdező húspanirozás 10-15 perc... hamar megvan. Tudod "nem akarásnak nyögés a vége"

2017. júl. 2. 10:00
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Ha csak ennyi a kérés hogy panirozd be es csinálhatsz amit akarsz,_ akkor ki lehet birni azt a párpercet..
2017. júl. 2. 10:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha senki nem írta, hogy költözz el akkor én írom:

Költözz el xD

Viccet félretéve: Egy kis panírozásba nem halsz bele

2017. júl. 2. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!