Normalis ezt csinalni?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, nyarankent hazajovok. A szobamba vagyok filmezek, majd bejon anyam lefekszik az egyamra,mikozben ott vagyok, es nem tudok tvzni, semmi. Hiaba mondom,hogy menjek ki, nem erdekli.

Ott tart az ember,hogy abba kell hagyjaj mindent es elkel menjek mashova,mert nem tudok rendesen filmet nezni se.

Ez nornalis?

2017. jún. 30. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Valamennyi érdeklődés természetes, de mikor becampel, és át akarja világítani az életedet az már kevésbé.
2017. jún. 30. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Nem normális. Amikor így nyaranta otthon vagy, akkor elég időt töltesz a szüleiddel, beszélgetsz velük, vagy reggeltől estig elbújsz a szobádban, meg lelépsz otthonról egész nyáron?
2017. jún. 30. 15:48
 3/5 A kérdező kommentje:
2. Ne haragudj de nem ertem mirol beszelsz?!
2017. jún. 30. 15:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hja, kicsit keszekusza lett. :-)

Elég időt töltesz a szüleiddel, vagy csak bebújsz a szobába egész nyáron?

Lehet hiányzol neki, ha csak a nyarakat töltöd otthon, és csak szeretne veled beszélgetni meg veled tölteni egy kis időt.

2017. jún. 30. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt akarta kérdezni az előző, hogy elég időt töltesz-e a szüleiddel nyáron, beszélgetsz-e velük, töltesz-e minőségi időt velük? Lehet, azért telepszik be anyukád, mert néha veled is akar lenni, beszélgetni, stb.
2017. jún. 30. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!