Normális ez? Mit tegyek?
Gimnázista 18 éves lány vagyok. Szüleim nem engedik hogy barátnőimnél aludjak, mert feltételezik, hogy hazudok, és fiú van a dologban, pedig semmi indokot nem adtam rá, hogy ne bízzanak meg bennem. Kiakadnak ha 20 után érek haza, és azt mondják sokat megyek el itthonról, pedig maximum heti egyszer ilyenkor, mikor nincs iskola, vagyis szerintem kimondottan otthon ülő típus vagyok.
Mellesleg barátom is van, amiről csak anyukám tud, mert ő az akinek még valahogy elő lehet adni, mert nem kezd el üvöltözni meg nem hozza az ásót valakit leütni. Vele még nem tartunk ott hogy együtt aludjunk, de szerintem elég idősek és érettek lennénk hozzá. Mi legyen később, ha még az is baj ha 22 kor érek haza maximum heti egyszer a barátaimtól?
Mond meg nekik,hogy a barátnod szüleit ( akinél alszol) hivjak fel,hogy tényleg ott vagy-e.
Bocsi ennel jobbat nem tudok
El kellett volna kezdeni lázadni, teret hódítani, önállósodni és talpraesettebbnek lenni már 14-15 évesen. Én nem hagytam volna, hogy így a fejemre nőjenek.
20N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!