Mit tegyek ha ezt érzem?
Nem szeretem az anyámat!
Sose foglalkozik velem ,de nem is kell ,mert eltudom intézni ,viszont a 3 éves húgomra is én vigyázok!
Meg amikor tavaly kimentem nyaralni 1 hónapra Nêmeto
-ba a keresztszüleimhez azalatt az 1 hónap alatt több figyelmet kaptam mint 13 év alatt anyámtól .
1000% hogy amint 18 leszek elköltözök majd megoldom egyedül
Jogos hogy így gondolom vagy túlreagálom ?
13/l
Lehet, hogy anyukadnak sokkal nagyobb gondjai vannak.
Apukadrol nem irtal, igy gondolom, hogy o mar nincs.
Ha ez igy van, tudod milyen nehez ebben a vilagban egyszulokent nevelni?
Barmit is mondhatsz anyukadrol, 13 evig megis adott lakast,etelt es tanulasi lehetoseget szamodra.
Az hogy te vigyazol a hugodra az lehet egy testveri szeretet is, es csak megkonnyebbited anyukad eletet ezzel.
Es lehetseges, hogy a keresztszuleid akkor eppen figyeltek rad, de nem biztos, hogy mindig ezt tennek, hisz ha valaki vendegsegben van arra jobban odafigyelnek.
18 evesen elkoltozol? Akkor meg nem ismered ezt a vilagot, tudod milyen nehez egyedul boldogulni? A fizetesed korulbelul nem lesz eleg semmire.
Szerintem probald megerteni ot is, nekem is voltak nezetelteresim a szuleimmel, de idosebb fejjel megertettem mindent.
Inkabb kerdezd meg, hogy mi a baja, vagy hogy miben segithetsz neki, viditsd fel, es toltsetek egyutt egy kis idot, filmezetek vagy valamit, amig meg van lehetosegetek.
Nem mondtam, hogy te vagy a rossz, csak probald megerteni, mert lehet, hogy tenyleg valami nyomja az o szivet, lelket is.
Persze ez nem azt jelenti, hogy szarjon le teged, csak egyszeruen vannak olyan emberek, akiknek nehezebb felallniuk a rosszbol.
Pl egy vallas sok embert megvisel lelkileg is, valaki az alkoholt valasztja, valaki pedig csak gyotrodik legbelul.
Vagy esetleg ha anyagi problematok van az is elveszi a szulo eletkedvet es energiajat.
Persze ezek sem okok arra, hogy leszarjon csak nem tudhatod az okat, hogy miert.
Ezert javasoltam, hogy legyen egy kicsit jobb kapcsolatotok, probaljatok beszelgetni es idot tolteni egymassal.
De igazabol en nem tudok ennyi alapjan belatni a kapcsolatotokba, az is lehet, hogy en nem irtam jot, de en ezekbol ezt szurtem le.
Mindenesetre kitartast. Nekem is eleg kicsin felkellett nonom sajnos.
De remelem azert sikerul helyre jonnotok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!