Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mért érzem, hogy anyukám...

Mért érzem, hogy anyukám testvérem jobban szereti?

Figyelt kérdés

Tesómmal mindig beszélget,bemegy a szobájába nevetgelnek,megvédi

És engem még mindig leszid szobámba is nagyon ritkán jön be .Lehet olyan hogy a szülő egyik gyerekekhez jobban ragaszkodik?

2017. máj. 5. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:
5%
azért hanyagol téged, mert te is hanyagolod a Magyar Helyesírási Szótár című könyvet
2017. máj. 5. 23:00
 2/7 anonim ***** válasza:
97%

Hát, úgy tűnik, hogy te is, te indián!

Kérdező, biztos előfordulhat, hogy egy szülő jobban szereti az egyik gyerekét. Megpróbálhatsz te többet közeledni hozzá, ha hiányzik neked a közelebbi kapcsolat. Egyébként kész csoda, ha valakinek hiányzik, hogy a szülője bemenjen a szobájába. A legtöbb kamasz épp hogy kizárni igyekszik a szülőt.

2017. máj. 5. 23:10
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Simán szeretheti jobban, az anyák gyerekei is emberek, lehet tesódnak olyan személyisége van, amilyen emberrel anyukad rokoni viszony nélkül is barátságot szone. De az is lehet hogy te nem vagy elég nyitott fele tesod meg az volt, amikor kellett...
2017. máj. 6. 00:27
 4/7 anonim ***** válasza:
43%

Egy szülő minden gyermekét egyformán szereti, ezt én is csak akkor értettem meg igazán amikor szülő lettem.

A probléma inkább abból eredhet hogy más személyiségek vagytok anyukáddal, és/vagy nem vagytok közös nevezőn de egyébként semmi extra. Nyugodtan kérdezd meg tőle hogy miért olyan veled, miért bánt hiszen te is szereted őt.

2017. máj. 6. 01:04
 5/7 Carragher_x ***** válasza:
95%

"Egy szülő minden gyermekét egyformán szereti"

Bullshit, mint ahogy ennek a fordítottja is az, lévén a gyerek sem egyformán szereti a szüleit.

Kérdezőnek: azért érzed így, mert valószínűleg így van. Ez persze nem jelenti azt, hogy téged nem szeret, csupán annyit, hogy tesód személyisége jobban az ízlésébe vág.

2017. máj. 6. 02:18
 6/7 anonim ***** válasza:
20%

Nem szereti jobban viszont a tesod lehet oda megy szol hogy jöjön be stb,én mind a 3 gyerekemet imádom,de a kisebbik fiam odajön mindig hogy szeretgesem meg ,az idősebb nem jőn oda mindig hogy meg őleljem ,tejesen más személyiség mindkettő ,nagyhoz én megyek oda hogy mondjam neki mennyire szeretem ,kicsihez nem kell ,oda mész anyudhoz és szolsz neki hogy legközelebb hozád is mennyen be beszélgetni ennyi.

A szülők nem feltétlen gondolat olvasok igy szolni kell ilyenkor nem durcázni megsértödni.

2017. máj. 6. 05:39
 7/7 anonim ***** válasza:
86%
Minden szülő jobban szereti az egyik gyerekét, mint a többit, csak amelyiknek van egy kis érzelmi intelligenciája, az legalább nem mutatja ki, hogy a többi gyerekét ne bántsa ezzel.
2017. máj. 6. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!