Mit tegyek, ha ugy erzem, hogy anyukam nem hagy elni?
Sziasztok! 17 eves lany vagyok, szeptemberbe fogom betolteni a 18-at.
Szeretnek segitseget kerni toletek. Egyre tobbszor furdul elo az, hogy elobb haza kell ernem, mint a 11 eves ocsemnek. Sosem megyek egyedul sehova, a baratommal szoktam maszkalni a varosban, estleg az o anyukajaekhoz megyunk fel. Es ha barhova elmegyek, nem telik 1 ora, de mar hivogat anya, hogy "megis mikor faradok haza?!", ezt igy bunkoan. Ezutan jon a fenyegetozes, hogy kuldi ertem apat, vagy eppen "haza hozatlak a rendorseggel" ijesztget. Nyaron is ez van, mint peldaul ahogy ez ma is megtortent. Barhova megyek, hivogat, es fenyeget, es veszekszik velem. Baratom 19 eves, juliusba lesz egy eve hogy egyutt vagyunk,juniusba tolti be a 20-at. Munkaja van, sajat haza, tehat meg arrol sincs szo, hogy troger, es engem is elront. Neki koszonhetoen 3,75- os atlagu lett a bizonyitvanyom, mert mindenben segit, amiben csak tud. Es nem ertem, hogy miert csinalja ezt anya velunk. En ertem, hogy lany vagyok, es meg kiskoru, de valoban ez a megoldas? Nem hagy itthon egyedul, pedig tudja hogy nem mennek el itthonrol mikozben o mashol van, mert mindig megigerem neki. Mindig azzal jon, hogy o hajnali haromkor kel, es ezert jojjek haza koran. De nem ertem, hogy a kettonek mi koze van egymashoz. Mondta, hogy a tesomat jobban szereti mint engem, mivel kisebb. Ezaltal neki sokkal tobb minden van megengedve. (Apa is ugyan ilyen mint anya, pedig eleinte nagyon jo kapcsolatom volt edesapammal.)
Mar probaltam vele tobbszor is leulni, es megbeszelni vele a dolgokat, hogy egy kicsivel tobb "szabadsagot" kerek, mukodott 1 napig, aztan ujra kezdodott minden. Tanacstalan vagyok, apa feloli nagyszuleim sem ertik, hogy miert szigoru ennyire. Anyat ugyan igy nevelte az o anyukaja (aki utal engem).
Kerlek segitsetek, tanacstalan vagyok. Nem tudok mar mit tenni.
A valaszokat elore is koszonom, a helyesirasi hibakert neharagudjatok!
Inkább örülj, hogy van egy szerető anyád, aki aggódik érted... Csak te fogod fel hülyén a dolgokat, mert még agyban visszamaradott fas* vagy és nem tudod átértékelni azokat az alapvető dolgokat, amiket mások soha nem fognak megtapasztalni és ezért lyuk tátong majd a szívükben.
Komolyan mi lesz a következő?? Yaaay segítsetek a szüleim azt akarják, hogy tanuljak és jó állásom legyen, kérlek segítsetek ezek megőrültek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!