Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyukám nem mondja ki soha, de érzem hogy nem igazán kedveli a barátomat. Érezheti ezt a barátom? Nagy baj ez? Tehetek érte valamit?
Vannak olyan szülők, akikkel nehéz...
Azt javaslom inkább találkozzatok máshol, menjetek el valamerre vagy találkozzatok a barátodnál.
Nem értem abban mi a megalázó, hogy azt mondja, hogy feleslegesen kented tele az arcodat mindenféle kencével. Anyum is mindig ezt mondta nekem, rájöttem, hogy igaza is volt.
Anyukádat is megérthetnéd kicsit, nem azért van, hogy szived választottját kiszolgálja. Ha nálatok akartok enni, főzzetek együtt, vagy ted te a barátod elé az ételt.
A barátodtól pedig az baromi nagy pofátlanság volt, hogy három adagnyi kaját betolt egyedül méghozzá vendégségben.
Ha pedig a barátod szülei szeretnek, legyetek ott.
Igazából mindkét félnek van igaza.
Nem tudom, hány éves vagy, de felnőtt emberként úgy sminkelsz, sőt olyan testmódosítást végzel, ami neked tetszik.
Anyád sajnos passzív agresszív természetű, ki nem mondaná kerek perec, de azon dolgozik, hogy a barátod is észrevegye a hibáidat, vagy amiket ő annak vél. Sokkal könnyebb lenne neked egy őszinte anyukával, de nyilván nem cserélheted le arra.
A pasid viszont tényleg bunkó volt.
9 comb volt 5 emberre, ha jól számoltam. (Ha anyukád nem evett veletek, akkor 4-re.) Nos, szerintem alapból kevés combot csinált, tekintve, hogy 2 férfi is volt az asztalnál, és ők ugye többet esznek általában, mint mi nők, de akkor is bunkóság volt több, mint a felét elvenni. Anyukád barátja mennyit evett? Max. 2-t.
Te és a tesód 1-1-et.
Ugye már érted, miért bunkóság?
Ő volt a vendég, mégis ő falta be a combik nagy részét. :C
Mindkét oldalnak kell változni szerintem. Próbálj meg velük beszélni.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!