Anya azt mondta jobban örülne ha inkább elmennék egy kocsmába dolgozni minthogy egy forinttal is támogassa a tovább tanulásom. Milyen szülő az ilyen?
Figyelt kérdés
Plusz minden nap hallom hogy ennyi forint volt amit ettem, ennyi forint volt a számla, és nem azert dolgozik hogy engem eltartson. Ilyenkor mindig elmondom neki hogy ő akart gyereket és tudhatta volna hogy fel kell nevelni. Erre az a válasz: ha tudtam ilyen hülye lesz akkor nem kellett volna gyerek. A suliba majdnem a legjobb tanuló vagyok, büszke lehetne rám, de ehelyett lustának tart mert "folyton tanulok" és semmirekellő vagyok.
Miért ilyen velem? Ennyire buta?
17/L
2017. jún. 26. 18:13
11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm a tanácsot :)
2017. jún. 26. 18:47
12/14 anonim válasza:
Kötelező számára finanszírozni az egyetemi tanulmányaid is. Bíróság által kötelezhető ilyesmire a szülő. Csodálom, hogy egy ilyen ember még a tükörbe tud nézni efféle megnyilvánulások után.
14/14 anonim válasza:
Igen, vannak körülmények mikor nem kötelezhető rá a szülő. De ha a keresete megengedi kötelezhető rá... Olvass utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!