Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Anyám telefonmá...

Mit csináljak? Anyám telefonmániás.

Figyelt kérdés

Telefonmánián belül pedig facebook. Eleinte amig nem volt okostelefonja, addig csak gépen netezett, de viszont elkezdett nem egy arab pasival beszélni, és bevette a kamu dumáit hogy ő belé szerelmesek 2 mondat után. Mivel állandóan ki-be kellett kapcsolni a gépet, így az én nevemre kihozott egy okostelefont magának. Onnantól kezdve csak az létezik, meg az arab pasik, szó szerint, éjjel nappal. Az egyikhez kiakart menni,nekünk azt hazudva, hogy Amerikába megy dolgozni, meg elakarta hívni a városba, hogy majd ahol a palinak lesz a szállása ott fognak mindig találkozni, de azóta ezzel nem beszél, helyette 100másikkal. Képeket küldözgetnek, este 11ig camerázik is akár. Ezeket büszkén mondja a munkatársainak is, azok meg kitudja kiknek.. azt hiszi, hogy nem vesszük észre.. szóltam már neki, hogy már így is tönkretesznek, de még érettségi előtt is ezt csinálja... azt mondta hogy ne foglalkozzak vele, semmi közöm hozzá. Gondolom ti is ezt mondjátok majd, de nehéz úgy nem foglalkozni vele, ha együtt lakunk, egy légtérbe, apámmal együtt. Ráadásul mióta ez van, takarítani egyáltalán nem takarít, főzni kb hetente 2x, könyörgés után, és apám is kezdi észrevenni... Szoktam amúgy tiltogatni a palikat, de vagy feloldja, vagy beszél másikkal. Mi lehetne a megoldás?

(Bocsi a helyesírási hibákért, telefonról írok)

2017. jún. 26. 17:30
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Apámmal főleg nem lehet.. Ja, azt elfelejtettem, hogy 1 évvel ezelőtt megcsalta apámat, azt is az ő facebookjából tudtam meg, mert leírta másnak, de annyira hülye szegény( igen, csúnya hogy ezt mondom a saját anyámra) hogy kint a teraszon órákig beszélt a paliról telefonon hangosan mindig.. a szomszédok meg tuti meg is hallották.. meg a munkahelyén is erről beszél(t)
2017. jún. 26. 18:31
 12/19 A kérdező kommentje:
Pár hónapja tart.
2017. jún. 26. 18:32
 13/19 anonim ***** válasza:
91%
mond meg neki, hogy ezek a pasik lehúzzák pénzzel, és vagy arra hajtanak, hogy házasság révén bejöhessenek az eu-ba dolgozni. tán még el is adják egy kecskéért ha van olyan hülye, hogy kiutazzon egy arabhoz.
2017. jún. 26. 18:32
 14/19 anonim ***** válasza:
12%
Kedves kérdező! Anyukád, aki "annyira hülye" nyilván nem ordító boldogságában dől be az első hapsinak aki látszólag emberszámba veszi. Ez a helyzet apád sara is nyilván. Sajnálom anyudat, kegyetlenül pofára fog esni az arab pasassal (is)
2017. jún. 26. 18:34
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az öregedő nők gyakran meghibbannak, ha egy arab elkezd nekik udvarolni.

Hiszen nekik nem számít, ha egy nő lenőtt hajú, ápolatlan, kövér, családos stb...

A nőket meg a kapuzárási pánik elvakítja, és azt látják, hogy:

- megjött a királyfi

- a fehér lovon,

- koronával a fején.

A valóság viszont az, hogy:

- nem a királyfi jött meg, hanem Juszuf a tevehajcsár,

- nem fehér lovon, hanem egy girhes tevén,

- és nem a fején van a korona, hanem a fogán!

2017. jún. 26. 18:37
 16/19 anonim ***** válasza:
86%

Amióta bejött az okos telefon, szerintem az emberek 80% a telefon mániás lett, buszon, munka hely ...stb. Meg autóban is :( vezetés közben.

Ahol dolgozom szünetben , minden ember telefonozik, meg munka idő alatt is ellenőrzik a fece... inst kepek stb.... ez megslithatatlan folyamat, ujjabb dolog az ismerkedéshez.

Szerintem semmit sem tudsz tenni :( ez betegség.

2017. jún. 26. 20:02
 17/19 anonim ***** válasza:
Ezek az arabok minden nonek irkalnak.. 😁
2017. jún. 29. 19:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem mutasd meg neki azt a filmet hogy "A lányom nélkül soha" röviden egy arab pasiról és az amerikai feleségéről szól igaz történet alapján kiviszi őt a hazájába és szépen ott tartja fogva és veri
2017. jún. 30. 02:41
 19/19 anonim ***** válasza:
9%

anyad egy ocska lotyo aki arab f....ra vagyik.

en elmondanam az apadnak a te heyedben. legfeljebb jol megtepne aztan eszre terne. vagy elvennem a telefont tole.

szerintem csak ocska nok kezdenek arabbal aki olyan hogy rendes feher ferfi szoba se all vele. apad meg idiota ha elturi.

2017. jún. 30. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!