Mit csináljak? Anyám telefonmániás.
Telefonmánián belül pedig facebook. Eleinte amig nem volt okostelefonja, addig csak gépen netezett, de viszont elkezdett nem egy arab pasival beszélni, és bevette a kamu dumáit hogy ő belé szerelmesek 2 mondat után. Mivel állandóan ki-be kellett kapcsolni a gépet, így az én nevemre kihozott egy okostelefont magának. Onnantól kezdve csak az létezik, meg az arab pasik, szó szerint, éjjel nappal. Az egyikhez kiakart menni,nekünk azt hazudva, hogy Amerikába megy dolgozni, meg elakarta hívni a városba, hogy majd ahol a palinak lesz a szállása ott fognak mindig találkozni, de azóta ezzel nem beszél, helyette 100másikkal. Képeket küldözgetnek, este 11ig camerázik is akár. Ezeket büszkén mondja a munkatársainak is, azok meg kitudja kiknek.. azt hiszi, hogy nem vesszük észre.. szóltam már neki, hogy már így is tönkretesznek, de még érettségi előtt is ezt csinálja... azt mondta hogy ne foglalkozzak vele, semmi közöm hozzá. Gondolom ti is ezt mondjátok majd, de nehéz úgy nem foglalkozni vele, ha együtt lakunk, egy légtérbe, apámmal együtt. Ráadásul mióta ez van, takarítani egyáltalán nem takarít, főzni kb hetente 2x, könyörgés után, és apám is kezdi észrevenni... Szoktam amúgy tiltogatni a palikat, de vagy feloldja, vagy beszél másikkal. Mi lehetne a megoldás?
(Bocsi a helyesírási hibákért, telefonról írok)
Jajj... az én anyám is dettó ilyen volt.... én nem tudom mi ez az arab pasis fétis, de anyám is azzal kezdte a facebookot... már ahogy fent volt rá 2. Héten kapcsolatban valmilyen ahmed-el... mondom mi vaan? (Anyám nem beszél nyelvet), következő héten már házastársak.... nekem itt lett elegem, aztán elbeszélgettem vele, hogy 47 évesen beszabadult a netre oké, de van egy határ, amit szeretném én, és a testvéreim ha nem lépne át....
Vette a lapot... aztán jöttek ezek barom lájkvadász ostobaságok.... de ha 2 közül választani kell, akkor az utóbbi....
De már arról is letett.....
Ismerősöm anyja is... beszabadult fb-re, es egyből arab pasi.... de neki valahogy bejött, mert itt hagyta a családot érte....
Apámnak csak az tűnt fel eddig, hogy mindig a telefont nyomkodja.
Amúgy a házasságuk nem jó, lehet itt keresi a boldogságot? Vagy simán kapuzárási pánik? 50 éves múlt amúgy.
Mondd el a faterodnak, hogy mi megy itt.
Amúgy ha ilyen anyám lenne, azt gondolnám, hadd menjen az arab kanjaihoz.
Istenem, tudtam, hogy valaki csak ezt a mondatot fogja kiszűrni az egészből :D
Képzeld el, ha a szobáját rendbe is teszem, akkor 1 hét múlva ugyanúgy néz ki.. képzelj el egy túrkálót, hogy mindenhol csak ruhát látsz, az ágyba is kb 10 darab van, de nem tennéd félre, inkább alszol mellette nyugodtan. Ha meg arréb teszem én, akkor meg az a gond, hogy hova, meg minek rakosgatom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!