Anyám miért utál engem?
Figyelt kérdés
Állandóan belém köt valamivel. Ha sminkelem magam, akkor miért sminkelem magam, hisz úgy se tetszem senkinek, miért szőrtelenítem magam, hisz úgy se lát senki. Miért kenek magamra hidratáló krémet, hisz úgy se lát senki.2017. jún. 25. 12:05
1/12 anonim válasza:
Lehet rajtad vezeti le az egész napos stresszt
2/12 anonim válasza:
Ennyiből még ne vond le azt a következtetést, hogy utál. Ezekre a kérdéseire pedig válaszold azt, hogy szeretnél csinos és ápolt lenni, nem mások, hanem saját magad miatt.
3/12 A kérdező kommentje:
Ha valahova megyek és kiöltözöm, akkor is azt mondja mire, hisz úgy se néz rám senki. Ha ruhát veszek, akkor miért veszek, hisz úgy se tetszem senkinek, és úgy se néz rám senki.
2017. jún. 25. 12:09
4/12 A kérdező kommentje:
Hiába mondom azt, hogy magam miatt szeretek ápolt lenni, erre az a válasza, hogy normális emberek másoknak szeretnek tetszeni.
2017. jún. 25. 12:10
5/12 anonim válasza:
Mondd azt, hogy szeretnél igényesen és ápoltan kinézni, függetlenül attól, hogy tetszel-e másoknak.
De nem az van esetleg, hogy ő az, aki nem tetszik senkinek és ezért féltékeny?
6/12 anonim válasza:
Mondtad neki hogy ez neked sz*rul esik amit csinál? Miért akarja leépíteni az önbizalmadat? Ha nem tud normális választ adni erre akkor szimplán hulye, irigy vagy bully vagy az összes. Akkor meg xard le
7/12 anonim válasza:
Mondd azt neki: Anya, attól hogy te ronda vagy mint a világháború és nem kellesz senkinek, az nem jelenti azt, hogy velem is ez a helyzet. Szerencsére nem a te génjeidet örököltem.
Szevasz.
9/12 A kérdező kommentje:
Erre meg megmondaná hogy apunak tetszett, és ezért is vette el, de nekem senkim nincs.
2017. jún. 25. 12:50
10/12 anonim válasza:
Oszt akkor mi van ha nincs senkid? Neked, mint nőnek az az egyetlen értékmérőd, hogy megdugna-e valaki? Mert ha nem akkor már ne is törődj magaddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!