Barátnőmet jobban szereti anyám, mint engem! Jogos, hogy rosszul esik?
Most per pillanat összekaptam a barátnőmmel,és elmondtam anyának a dolgot,és szerinte a barátnőmnek van igaza,és hogy már megint hülye vagyok stb.stb..
És nem egyszer,és nem kétszer mondta anyám,hogy barátnőm annyival jobb ember,mint én,hogy ő mennyire empatikus.Pont ma mondta,és köpni-nyelni nem tudtam,mikor azt hangoztatta,hogy talán jobban örülne,ha ő lenne a gyereke,és nem én.Igazándiból nem tudtam,hogy nevessek ezen,vagy sírjak.
16/F
erre szokták mondani hogy övön aluli...
nem volt szép anyádtól ez a reakció,eggyetlen szülőnek se szabadna ilyet mondani a gyerekének -_-
* Bocsi 16 csak elírtam. A probléma alatt pedig olyan helyzeteket értek, amikor nem sikerült kompromisszumot kötni.
Egyébként köszönöm, hogy nem kell botladoznia a szememnek a helyesírási hibák miatt!! :))
Ilyenben nekem is volt részem, amikor egyetlen pasit mutattam be az egész családnak, akinek pusztán egy használati utasítást adtam az egyébként rigolyás családtagjaimhoz, és kivétel nélkül mindenkinek behízelegte magát. Aztán nem győztem csodálkozni, hogy mindenben őt ajnározták velem szemben. Megértelek, szörnyen kellemetlen.
22/N
Hogy rosszul esik, az logikus.
De lehet, hogy igaza van, avval kapcsolatban, amit csinálsz. Se nevetni, se sírni nem kell, inkább elgondolkodni, magadba szállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!