Miért van ez? Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
A szülők csak engem piszkálnak az anyagiak miatt. Elvárják, hogy mindent én fizessek, és mindig engem akarnak elszámoltatni. És csak tőlem akarják elszedni a pénzt. Az öcsém is dolgozik. Tőle egy forintot sem kérnek. Azt sem bánják, ha épp hónapokig ül itthon munka és minden nélkül. Ha meg én megyek bárhova is akkor más cirkuszolnak és balhéznak. És szinte semmit nem költhetek magamra. És mindig csak az én zsebemben akarnak kotorászni.2017. jún. 26. 15:20
2/3 anonim válasza:
Kitalálom: Lány vagy, az öcséd meg az egy szem kinyalt se.ggű fiú? Jellemző lenne.
3/3 anonim válasza:
Pedig ezt nem kéne hagynod, mert így még csak elköltözni sem fogsz tudni, ha nem hagynak spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!