Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Kétségbe vagyok esve

Mit tegyek? Kétségbe vagyok esve

Figyelt kérdés

1,5 évig voltam együtt exemmel, addig voltam neki jó, míg letudott húzni pénzzel. Konkrétan 20 ezer euróval az alatt az idö alatt míg el nem fogyott a pénzem. Bérlakásban elünk. Ki nem dobott a lakásból, de nemtudok hova menni a kislányommal (a kislány nem az övé). Apukámhoz nemmehetek, mivel ha megtudja elfogyott a pénzem megöl, mivel örököltem ezt a pénzt, anyukám halála után.

Hosszabított anyaságin vagyok. Konkrétan annyi a bevételünk, hogy a kislányom apukája havonta 150 eurót fizet és ennyi. Az exem pedig megmondta, hogy azt a 20ezer eurót sose adja vissza. Naponta ad 10 eurót, hogy vegyek kaját magunknak.

A legszebb benne még az, hogy több szeretöje is volt, és azokat is lehúzta pénzzel.

Ilyen helyzetben mi a megoldás? Nagyon szarul érzem magam.29/N

2017. jún. 26. 10:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha több embeet is lehúzott, akkor jelentsétek fel....
2017. jún. 26. 10:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Miért adtad neki oda a pénzt? :(
2017. jún. 26. 10:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Mire adtad neki oda? Vett belőle valamit, van bármi kézzelfogható belőle, vagy egyszerűen csak feléltétek?
2017. jún. 26. 10:25
 4/9 A kérdező kommentje:
mindig kisebb összegeke kért, 1000-1500 eurókat, munka végett, mert építkezéssel foglalkozik, és összejött. De hogy jelenthessüuk fel, ha semmi bizonyíték? Az a baj mindig készpénzt adtam neki :( annyira naiv voltam és szerelmes
2017. jún. 26. 10:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Először is keress egy munkahelyet, hogy el tudd tartani magatokat a kislánnyal. Az exet feljelenteném bár bizonyíték nélkül nehéz dolgod lesz, de hátha legalább a 20000 euró egy részét sikerül visszaszerezni. Végül soha többet ne csinálj ilyen butaságot mert ez most nagyon sokba kerül(t).
2017. jún. 26. 10:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Gondolom, bankszámlán tartottad, nem a párnacihában, a készpénzfelvéteknek van nyoma. Annak is, hogy neki mennyi jövedelme van, és ehhez képest mennyit költött. Szerintem simán feljelenthető, rá lehet küldeni az adóhatóságot is, az nemcsak nálunk hatékony (mert ha jól értem, külföldön élsz.) Többre mentek, ha összefogtok mind, akiket megkárosított, feljelentitek, és azonnal zároltattok a nyomozás idejére minden számláját. Nem lesz rövid menet, az se biztos, hogy vissza tudtok mindent szerezni, érdemes lenne egy ügyvédet felkérni. Apádat meg jobb, ha tájékoztatod, hülye voltál, de attól még a lánya vagy, a gyereked meg az unokája.
2017. jún. 26. 10:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudsz csinálni ostoba voltál, ez jó tanulópénz neked.

SENKINEK nem adunk kölcsön papírok nélkül - vagy csak annyit, amennyit "ajándékba" szánunk.

2017. jún. 26. 12:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem tudsz tenni semmit, ha együtt éltetek. Magyar törvények szerint tuti nem.
2017. jún. 26. 14:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Na, azért a pénzed mellett a pinád is fontos volt neki.
2017. jún. 26. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!