Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Teljesen ketsegbe...

Mit tegyek? Teljesen ketsegbe vagyok esve

Figyelt kérdés

Az alabbi kerdesben boven kifejtettem a dolgokat, a mai esetet viszont vegkepp nem tudom hova tenni. Utoljara 2 hete talalkoztam baratommal, majd tegnap lebetegedtem. Tudni kell, hogy a tesiorakon nalunk tarva nyitva minden ablak a -20ban is, es mult penteken nem vittem pulovert... Tegnap egesz delutan ment a balhe, hogy szimulalok (bar en voltam az aki csak suli utan voltam hajlando orvoshoz menni hogy ne maradjak le)

Ma delutanra pedig mar szoszerint olyanokat uvoltott, hogy az a nyomorek a hibas (baratom) es hogy ha meg egyszer a kozelembe jon levagja a tokeit,es feljelenti a rendorsegen. Vagy 2 oran at orditott es szidta el ot mindennek olyanert ,amihez koze sincs szegenynek, majd vegkepp eltiltott tole. Nem tudom mit tegyek, mindenert ot hozza ki hibasnak, ami nekem nagyon faj es felidegesit..

2017. febr. 8. 16:01
 1/5 A kérdező kommentje:
2017. febr. 8. 16:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Anyád nem százas, lépj le minél hamarabb. Arra nem lehet mit válaszolni mit csinálj vele, nem lehet vele semmit csinálni, elkezded élni a saját életedet és kész.
2017. febr. 8. 17:00
 3/5 kovpet ***** válasza:

"levagja a tokeit,es feljelenti a rendorsegen"

Ez nekem nem jön össze így... ha valaki levágja másvalakinek a tökeit, akkor őt jelentik fel és ültetik le, nem az áldozatot.

Miért tehetne a nyitott ablakokról? Ő a tesitanár? Akkor érthetővé válna a történet.

2017. febr. 8. 17:03
 4/5 anonim válasza:
pont ezaz..... ami miatt egyáltalán számít az egész.. hogy amihez semmi köze, azért is ő a bűnös.
2017. febr. 8. 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Mondd meg anyukádnak, hogy rosszul vagy, pihenésre van szükséged, ne most óbégasson.
2017. febr. 11. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!