Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Teljesen kétségbe estem! Mit...

Teljesen kétségbe estem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok.15 éves lány vagyok,és abban a korban vagyok ahhol elkezdenek a gyerekek fiúzni-csajozni.Tudni kell,hogy apám egy állat,megvert azért mert elmentem a barátnőmnek megadni a leckét,megvert azért mert elestem és kitört a fürdőszoba ajtó,stb...Nem ilyen kis nyakasokrol beszélek,hanem agresszív pofonokrol,ököllel gyűrűs kézzel fejbevágásrol stb.És most lett egy kapcsolatom,egy nagyon rendes fiúval,egész családját ismerem,ők is az anyámat.2 hónapja együtt vagyunk,és nagyon boldogak vagyunk.Van egy közös képünk interneten,ahhol csókolózunk.Ma este pontban 1 órakkor hazajött a munkábol,ő hiénás taxis (feketén dolgozik).Kb 3-4 éve már kémked utánnam feltörögeti a facebookos profilomat,most a barátomét is feltörte,és meglátta a képet.Hallottam hogy veszekszik anyámmal,nekem meg wc-znem kellet,így lemerészkedtem a galériárol,és ő rögtön nekem támadt hogy mit képzelek magamrol.Elmentem mosdóba,utánna felrohantam a galériámra.Kb 40 percel késöbb berontott a szobámba hogy azonnal takarodjak le és mutassam meg a képet anyámnak is,aki mellesleg látta már,és semmi baja nem volt vele.Igy lementem hogy megmutassam neki,erre úgy pofánvágott hogy összeestem,mert az ajtóba bevertem a fejemet még pluszba.Anyám felugrott hogy megvédjen,és elkezdek ordibálni.Ez ugy kb 20 perce történt mind.Meguntam már az egészet,pszichologushoz kell járnom mert nagyon minimális az önbizalmam,sose dicsért meg apám ha jó jegyet hoztam,megnyertem valami iskolás versenyt,inkább azért is lecseszett.Elkezdtem emiatt rosszabbul tanulni,depressziós lettem stb.Öngyilkos is szerettem volna lenni nagyon sokszor,volt olyan hogy több mint 50 vágás volt a karomon.Amellett mikor elöször megvert apám,elmondtam anyámnak hogy szexuálisan is bántalmazott,kihasználta hogy félek tölle és engedem magam,az ő ugynevezett "pinapuszi" meg az ujjazásig ment el,anyám persze nem hitte el.Ha ez így fojtatódik hamarosan összeomlok és legurulok a lejtőn.Nem meséltem ezt még el a pszichológusomnak,de jövő szerdán elfogom neki mondani.Segitsetek kérlek,akármire képes lennék csak hogy végre eltünjön az életemből,nem bírom már tovább,állandoan összetőr...Nem bírok megálni a lábamon.

2014. aug. 24. 02:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
17%

jó,hogy elmész pszichológushoz.

az én faterom is ütött vágott,mikor kisebb voltam.ivott.anyám otthagyta.azóta már eltelt több,mint egy évtized,tesóim sz*rnak a fejére,én néha meglátogatom 'a szerencsétlent' annyit iszik,hajléktalan lett,most kezd egy kicsit talpra állni.

nem tudsz mit csinálni azon kívül,hogy esetleg rokonokhoz költözöl (az írásból nem jött le a szüleid viszonya,gondolom válás nincs fontolóban).

esetleg majd a pszichológus tesz jogi lépéseket,kiskorú veszélyeztetése miatt..bár az is olyan,hogy csak formaiság.

VAGY így is felnősz valahogy.még pár év,addig bírd ki,viselkedj jól és majd messziről elkerülöd őt,addigra már bánni fogja ezeket,amiket most tesz/tett

2014. aug. 24. 03:13
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Ez iszonyú! Nem tudsz átköltözni a barátodhoz vagy rokonokhoz? Pár év még, aztán kezdhetsz dolgozni, és megállhatsz a lábadon.
2014. aug. 24. 03:20
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Azért a szexuális bántalmazás komoly dolog. Szerintem beszélj a dokival.
2014. aug. 24. 03:21
 4/16 anonim ***** válasza:
72%
Mondd el a dokinak,távolságtartást kérhet!
2014. aug. 24. 05:40
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

Hasonló cipőben jártam én is, bár a szexuális bántalmazásig nem jutott el az én esetemben szerencsére.

A SAJÁT bőrömön tapasztaltam, hogy a pszichológus és orvoshoz járkálás NEM fog segíteni, vagy csak olyan nehezen, hogy évek kellenek bármiféle változás érdekében.

Miért? Mert a távoltartási is nem örök érvényű, és ha ilyen pszichopata állattal él együtt az ember, akkor csak a rettegés és a félelem lesz az "áldozatban" még akkor is, amikor az a szemét nincs ott a közelében, mert az ilyen sajnos nem fogja annyiban hagyni :(

Amikor én is meséltem a pszichológusomnak, csak meredt szemmel bámult és bólogatott. Nem segített, tőlem várta el, hogy tegyek valamit. Részben igaz, hogy nekem (is) kell változtatni, mert senkinek nem repül a sült galamb, de azt a folyamatot el kell indítani! Azért megy az ember szakemberhez, hogy megpöckölje az első dominót.

Ha úgy érzed és szeretnéd, szívesen felveszem veled a kapcsolatot, akár fb, akár más helyeken.

Az ilyen eset olyan dolog, hogy csak olyan tud valamiképp segíteni, aki hasonló cipőben járt, mert aki nem élte ezt át, vagy már évek/évtizedek óta a jóvilágban van, az felejtős. Tippeket bárki adhat, de szegény lány azzal nem lesz kisegítve. 19/L

2014. aug. 24. 06:47
 6/16 anonim ***** válasza:
90%

Anyád egy fokkal ocsmányabb apádnál.

Tudod miért? Mert téged ököllel ver apád (aminek nyoma kell, hogy legyen) ugynevezett "pinapuszi" meg az ujjazásig ment el, és anyád nem jelentette fel apádat?? Mert nem hisz neked??

Te miért nem jelentetted fel? Megteheted.

2014. aug. 24. 07:32
 7/16 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is jelentsd fel! Anyád meg erősen szégyenlheti magát hogy egy ilyen komoly dologban ezek után még van bőr a képén kételkedni apád brutalitásában!!! Lelkiismeret furdalás nélkül feljelenteném!! Vagy ha élnek nagyszülők és ők normálisak akkor szó nélkül odaköltöznék a helyedben! Jajj nagyon szurkolok neked hogy helyre jöjjön az életed!! :)
2014. aug. 24. 07:47
 8/16 anonim ***** válasza:
57%
Úristen. Ez így nem mehet tovább, sürgősen sietségre van szükséged. Írj privátban, kérlek. :(
2014. aug. 24. 07:53
 9/16 anonim ***** válasza:
57%
Akarom mondani, sürgős segítségre... Korán van még.
2014. aug. 24. 07:57
 10/16 anonim ***** válasza:
72%

Kedves kerdezo!

Eloszoris nagyon sajnalom a helyzetedet,jol erzed hogy ez nem normalis. Tudom hogy nehez de azt ne felejtsd el hogy nem neked kell onbizalomhianyosnak lenned azert mert edesapad elmebeteg. Ez egy ilyen igazsagtalan vilag nem mindig azt kapja az ember amit megerdemel. Tudom mindenki vagyik a szeretetre és az elismeresre. Csak annyit mondok hogy iszonyu akaraterod és kitartasod van hogy ezt a helyzetet ilyen jol kezeled. Sajnos abban a korban vagy amikor mar menekulnel de semmit se tehetsz szinte ,ha betoltod a 16ot mehetsz diakmunkazni és fizethetsz egy kolit vagy valakivel kozosen alberletet . A rendorsegi feljelentes...nos amikor anyamat szajbavagta apam és egyebek kihivtuk a rendorseget és annyit mobdtak hogy ejnye bejnye aztan fankot ettek a mekibe. Hasznalj azert ki minden lehetoseged mar most gyujtogesd a penzed. Legyenek celjaid! Sokkal konnyebb tulelni barmit ha tudod hova tartasz. Biztos vagyok benne hogy ertelmes lany vagy tehat a sulit se hanyagold el :) irj nyugodtan ha tudok segiteni! 18/L

2014. aug. 24. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!