Teljesen kétségbe estem! Mit tegyek?
jó,hogy elmész pszichológushoz.
az én faterom is ütött vágott,mikor kisebb voltam.ivott.anyám otthagyta.azóta már eltelt több,mint egy évtized,tesóim sz*rnak a fejére,én néha meglátogatom 'a szerencsétlent' annyit iszik,hajléktalan lett,most kezd egy kicsit talpra állni.
nem tudsz mit csinálni azon kívül,hogy esetleg rokonokhoz költözöl (az írásból nem jött le a szüleid viszonya,gondolom válás nincs fontolóban).
esetleg majd a pszichológus tesz jogi lépéseket,kiskorú veszélyeztetése miatt..bár az is olyan,hogy csak formaiság.
VAGY így is felnősz valahogy.még pár év,addig bírd ki,viselkedj jól és majd messziről elkerülöd őt,addigra már bánni fogja ezeket,amiket most tesz/tett
Hasonló cipőben jártam én is, bár a szexuális bántalmazásig nem jutott el az én esetemben szerencsére.
A SAJÁT bőrömön tapasztaltam, hogy a pszichológus és orvoshoz járkálás NEM fog segíteni, vagy csak olyan nehezen, hogy évek kellenek bármiféle változás érdekében.
Miért? Mert a távoltartási is nem örök érvényű, és ha ilyen pszichopata állattal él együtt az ember, akkor csak a rettegés és a félelem lesz az "áldozatban" még akkor is, amikor az a szemét nincs ott a közelében, mert az ilyen sajnos nem fogja annyiban hagyni :(
Amikor én is meséltem a pszichológusomnak, csak meredt szemmel bámult és bólogatott. Nem segített, tőlem várta el, hogy tegyek valamit. Részben igaz, hogy nekem (is) kell változtatni, mert senkinek nem repül a sült galamb, de azt a folyamatot el kell indítani! Azért megy az ember szakemberhez, hogy megpöckölje az első dominót.
Ha úgy érzed és szeretnéd, szívesen felveszem veled a kapcsolatot, akár fb, akár más helyeken.
Az ilyen eset olyan dolog, hogy csak olyan tud valamiképp segíteni, aki hasonló cipőben járt, mert aki nem élte ezt át, vagy már évek/évtizedek óta a jóvilágban van, az felejtős. Tippeket bárki adhat, de szegény lány azzal nem lesz kisegítve. 19/L
Anyád egy fokkal ocsmányabb apádnál.
Tudod miért? Mert téged ököllel ver apád (aminek nyoma kell, hogy legyen) ugynevezett "pinapuszi" meg az ujjazásig ment el, és anyád nem jelentette fel apádat?? Mert nem hisz neked??
Te miért nem jelentetted fel? Megteheted.
Kedves kerdezo!
Eloszoris nagyon sajnalom a helyzetedet,jol erzed hogy ez nem normalis. Tudom hogy nehez de azt ne felejtsd el hogy nem neked kell onbizalomhianyosnak lenned azert mert edesapad elmebeteg. Ez egy ilyen igazsagtalan vilag nem mindig azt kapja az ember amit megerdemel. Tudom mindenki vagyik a szeretetre és az elismeresre. Csak annyit mondok hogy iszonyu akaraterod és kitartasod van hogy ezt a helyzetet ilyen jol kezeled. Sajnos abban a korban vagy amikor mar menekulnel de semmit se tehetsz szinte ,ha betoltod a 16ot mehetsz diakmunkazni és fizethetsz egy kolit vagy valakivel kozosen alberletet . A rendorsegi feljelentes...nos amikor anyamat szajbavagta apam és egyebek kihivtuk a rendorseget és annyit mobdtak hogy ejnye bejnye aztan fankot ettek a mekibe. Hasznalj azert ki minden lehetoseged mar most gyujtogesd a penzed. Legyenek celjaid! Sokkal konnyebb tulelni barmit ha tudod hova tartasz. Biztos vagyok benne hogy ertelmes lany vagy tehat a sulit se hanyagold el :) irj nyugodtan ha tudok segiteni! 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!