Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Teljesen kétségbe estem! Mit...

Teljesen kétségbe estem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok.15 éves lány vagyok,és abban a korban vagyok ahhol elkezdenek a gyerekek fiúzni-csajozni.Tudni kell,hogy apám egy állat,megvert azért mert elmentem a barátnőmnek megadni a leckét,megvert azért mert elestem és kitört a fürdőszoba ajtó,stb...Nem ilyen kis nyakasokrol beszélek,hanem agresszív pofonokrol,ököllel gyűrűs kézzel fejbevágásrol stb.És most lett egy kapcsolatom,egy nagyon rendes fiúval,egész családját ismerem,ők is az anyámat.2 hónapja együtt vagyunk,és nagyon boldogak vagyunk.Van egy közös képünk interneten,ahhol csókolózunk.Ma este pontban 1 órakkor hazajött a munkábol,ő hiénás taxis (feketén dolgozik).Kb 3-4 éve már kémked utánnam feltörögeti a facebookos profilomat,most a barátomét is feltörte,és meglátta a képet.Hallottam hogy veszekszik anyámmal,nekem meg wc-znem kellet,így lemerészkedtem a galériárol,és ő rögtön nekem támadt hogy mit képzelek magamrol.Elmentem mosdóba,utánna felrohantam a galériámra.Kb 40 percel késöbb berontott a szobámba hogy azonnal takarodjak le és mutassam meg a képet anyámnak is,aki mellesleg látta már,és semmi baja nem volt vele.Igy lementem hogy megmutassam neki,erre úgy pofánvágott hogy összeestem,mert az ajtóba bevertem a fejemet még pluszba.Anyám felugrott hogy megvédjen,és elkezdek ordibálni.Ez ugy kb 20 perce történt mind.Meguntam már az egészet,pszichologushoz kell járnom mert nagyon minimális az önbizalmam,sose dicsért meg apám ha jó jegyet hoztam,megnyertem valami iskolás versenyt,inkább azért is lecseszett.Elkezdtem emiatt rosszabbul tanulni,depressziós lettem stb.Öngyilkos is szerettem volna lenni nagyon sokszor,volt olyan hogy több mint 50 vágás volt a karomon.Amellett mikor elöször megvert apám,elmondtam anyámnak hogy szexuálisan is bántalmazott,kihasználta hogy félek tölle és engedem magam,az ő ugynevezett "pinapuszi" meg az ujjazásig ment el,anyám persze nem hitte el.Ha ez így fojtatódik hamarosan összeomlok és legurulok a lejtőn.Nem meséltem ezt még el a pszichológusomnak,de jövő szerdán elfogom neki mondani.Segitsetek kérlek,akármire képes lennék csak hogy végre eltünjön az életemből,nem bírom már tovább,állandoan összetőr...Nem bírok megálni a lábamon.

2014. aug. 24. 02:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%
Amit ide leirtal, elmondhatod telefonon a rendorsegnek is. Meg fogjak mondani, hogyan tovabb.
2014. aug. 24. 08:34
 12/16 anonim ***** válasza:
32%
Szia! Ott nem vagy biztonságban. Nagyon durva dolgok ezek. Nem tudom, hogy milyen a rokonságod, és van-e egyátalán olyan, akihez költözhetnél, de anyukáddal meg kéne sürgőssen oldanotok az elköltözésed. A nevelőintézetet jó lenne elkerülni, mert az sem egy egyszerű hely.
2014. aug. 24. 10:57
 13/16 anonim ***** válasza:
15%

Apad hogy tudja feltorni a baratod face fiokjat IS meg a tied IS?

Ugyanmar....

Mikor kezdodik vegre az iskola, legalabb megritkulnanak az ilyen kamutopicok.

2014. aug. 24. 12:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Kamu!
2014. aug. 24. 16:04
 15/16 A kérdező kommentje:
Szégyelhetnék magukat azok,akik az egészet kamunak titulálják,hejetekben vennék ásót és elásnám magam.A segítőkész kommentelőknek meg nagyon köszönöm,nagyszüleim már sajnos halottak,bátyám van de ő dolgozik és nincs olyan jo viszonyunk,és nemtudok innen elmenekülni,mert megtudja apám mégjobban elver,én meg már ott tartok hogy elszökök.Feljelenteni nem merem,mert félek hogy azért is megver.Nem tudom mit tegyek.
2014. aug. 24. 18:29
 16/16 anonim ***** válasza:
56%
Remélem olvassa valami családsegítő.
2014. aug. 24. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!