Teljesen kétségbe vagyok már esve, mit tegyek?
Elég ha annyi pénzed van hogy Londonig eljuss. Ott kutyasétáltatóként is többet kereshetsz mint idehaza diplomával:
Nem mindegy hogy kutyát sétáltatva szórakozva keresed meg egy hónap alatt, vagy idehaza egy egész év alatt gyári munkával (sem).
Mondd el a szüleidnek,milyen érzések kavarognak benned.Nyilván szeretnek,és megértik,találtok együtt megoldást.Döntsd el,hogy még inkább tanulnál,akár levelezőn,vagy inkább már lakásra gyűjtenél.
Én úgy jártam egyetemre,hogy kollégiumban laktam,magántanítványokat vállaltam,sokat tanultam,hogy minél magasabb legyen az ösztöndíjam,mert nem nagyon tudtak a szüleim támogatni.Kajával mindig jól felpakoltak,arra nem nagyon kellett költenem,bulizós sem voltam,spóroltam.
Költözés: költözz össze másokkal, így olcsóbb.
Rossz szakmákat választottál, kidobott pénz volt, ha nem jutottál velük előrébb.
Miért kell a fél fizetésedet hazaadni? Azért az elég nagy rész. Szüleid annyira rosszul állnak anyagilag?
Nem leszel vénkisasszony, nyugi, hiszen most is van barátod.
"Miért kell a fél fizetésedet hazaadni? Azért az elég nagy rész. Szüleid annyira rosszul állnak anyagilag? "
Az azért nem derült k eddig, hogy mennyi a fizetése - ugyanis lehet, hogy a fele jóformán semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!