Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetnek? Ketsegbe vagyok...

Mit tehetnek? Ketsegbe vagyok esve.16/F

Figyelt kérdés

Nem tul jok itthon a csaladi viszonyok. Van egy kisebb testverem, o lany es 10 eves.

A csaladi helyzetek eleg rosszak.

Kivulrol jonak tunik, de aki belelat...

Reszletezzuk.Hozok egy peldat. Pl anyam megkerdezi milyen a leves.

Ha azt mondod hogy kicsit sos, akkor ordit onkivuleti allapotban hogy mi halatlan dogok vagyunk. Ha azt mondjuk jo, ugyanez a helyzet de akkor az az ok, hogy elmebetegnek nezzuk es direkt nem mondjuk meg a velemenyunket. Ha nem szolunk semmit, igyanez. Tehat mindegy minden, csak lehessen uvolteni es ugy csinalni mint egy nem normalis. Apam sem jobb, mert ketten is allandoan veszekszenek amiatt hogy apa munkanelkuli es alkoholista.

Aztan jovunk mi. En es a tesom. A hugomnak rendszeres duhkitoresei, onertekelesi problemai, tanulasi nehezsegei vannak es vagdossa magat.

Rajtam is kijott ez, nekem duhkitoreseim vannak, es szinte mar nincsenek barataim mert beletemetkeztem a tanulasba, mert egyszer vinni akarom valamire.

Rokonoknak nem tudunk szolni, szakembereknek meg nincs szivem, mert megis ok a csaladom. Szerintetek?

2017. máj. 1. 11:58
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Sajnalom haver...

Probalj egy jobb pillanatban beszelni errol anyukaddal.

2017. máj. 1. 12:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Probaltam. Az a baj hogyha normalis es epp olyan. a hangulata akkor belatja ezeket, es szazszor megigeri hogy megvaltozik. Meg szakemberhez is elment. Aztan jon az ujabb kattanas es vege.
2017. máj. 1. 12:14
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

Őszintén sajnálom a helyzetedet.

Anyukádnak soha nincsenek normális pillanatai amikor elmondhatnád hogy mi bánt?

2017. máj. 1. 12:15
 4/8 anonim ***** válasza:
94%

Látom közbe válaszoltál..

Nagyszülők sem tudnak segiteni?

2017. máj. 1. 12:16
 5/8 anonim ***** válasza:
46%

Ha jót akarsz magadnak és a tesódnak, akkor holnap első dolgod lesz leülni beszélgetni az osztályfőnököddel vagy más megbízható tanárral, kérd meg, hogy értesítse a gyámügyet!

Ember, 10 éves a húgod és vagdossa magát, nem fogja megérni a 12-t, mert öngyilkos lesz!

2017. máj. 1. 12:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Menj el egy gyermek vedelmishez kerj segitseget vannak ilyen atmeneti "intezetek"ahol 1-2evet eltudsz lenni nincsennek olyan eros szabalyok borzaszto hogy a 10eves hugod ilyenekhez folyamodik a szuleiddel ne foglalkozz nem csak mint ember de mint anya es apa is megbuktak!

Volt egy baratnom akinek az apja drogos volt es mindennap megverte aegutolso eleg durvara sikeredett bementunk a gyermekvedelemhez meg az nap es onnan mar egybol bemehetett egy atmeneti intezetbe

2017. máj. 2. 12:53
 7/8 anonim válasza:
A valódi problémát kell orvosolni, apukádat. Anyud valószínűleg nem viselkedne így, ha lenne valaki, akivel megbeszélheti a problémáit és akire támaszkodhat. Nagyon nehéz lehet neki és abból, amit leírtál, az látszik, hogy sokszor nem bír el egyedül a terhekkel. Nem tudom, hogy mennyire agresszív apukád van és mennyire menthetetlen, de neki kellene megmondani, hogy tönkre teszi az egész családját, álljon a sarkára és legyen férfi.
2017. máj. 2. 18:21
 8/8 anonim ***** válasza:

ha te is meg tesod is állandoan hisztériázik mért csodáljátok hogy anyád ezt visszadja

keres melot fizes be pár számlát és ne legyél folyton otthon tanulás címén

nem szakember kel hanem hogy legyen dolgotok és ne egymás agyára menjetek a 10 éves kisgyereket meg vigyétek sportolni leszokik a vagdosásról

2017. máj. 3. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!