Mit tehetnek? Ketsegbe vagyok esve.16/F
Nem tul jok itthon a csaladi viszonyok. Van egy kisebb testverem, o lany es 10 eves.
A csaladi helyzetek eleg rosszak.
Kivulrol jonak tunik, de aki belelat...
Reszletezzuk.Hozok egy peldat. Pl anyam megkerdezi milyen a leves.
Ha azt mondod hogy kicsit sos, akkor ordit onkivuleti allapotban hogy mi halatlan dogok vagyunk. Ha azt mondjuk jo, ugyanez a helyzet de akkor az az ok, hogy elmebetegnek nezzuk es direkt nem mondjuk meg a velemenyunket. Ha nem szolunk semmit, igyanez. Tehat mindegy minden, csak lehessen uvolteni es ugy csinalni mint egy nem normalis. Apam sem jobb, mert ketten is allandoan veszekszenek amiatt hogy apa munkanelkuli es alkoholista.
Aztan jovunk mi. En es a tesom. A hugomnak rendszeres duhkitoresei, onertekelesi problemai, tanulasi nehezsegei vannak es vagdossa magat.
Rajtam is kijott ez, nekem duhkitoreseim vannak, es szinte mar nincsenek barataim mert beletemetkeztem a tanulasba, mert egyszer vinni akarom valamire.
Rokonoknak nem tudunk szolni, szakembereknek meg nincs szivem, mert megis ok a csaladom. Szerintetek?
Sajnalom haver...
Probalj egy jobb pillanatban beszelni errol anyukaddal.
Őszintén sajnálom a helyzetedet.
Anyukádnak soha nincsenek normális pillanatai amikor elmondhatnád hogy mi bánt?
Látom közbe válaszoltál..
Nagyszülők sem tudnak segiteni?
Ha jót akarsz magadnak és a tesódnak, akkor holnap első dolgod lesz leülni beszélgetni az osztályfőnököddel vagy más megbízható tanárral, kérd meg, hogy értesítse a gyámügyet!
Ember, 10 éves a húgod és vagdossa magát, nem fogja megérni a 12-t, mert öngyilkos lesz!
Menj el egy gyermek vedelmishez kerj segitseget vannak ilyen atmeneti "intezetek"ahol 1-2evet eltudsz lenni nincsennek olyan eros szabalyok borzaszto hogy a 10eves hugod ilyenekhez folyamodik a szuleiddel ne foglalkozz nem csak mint ember de mint anya es apa is megbuktak!
Volt egy baratnom akinek az apja drogos volt es mindennap megverte aegutolso eleg durvara sikeredett bementunk a gyermekvedelemhez meg az nap es onnan mar egybol bemehetett egy atmeneti intezetbe
ha te is meg tesod is állandoan hisztériázik mért csodáljátok hogy anyád ezt visszadja
keres melot fizes be pár számlát és ne legyél folyton otthon tanulás címén
nem szakember kel hanem hogy legyen dolgotok és ne egymás agyára menjetek a 10 éves kisgyereket meg vigyétek sportolni leszokik a vagdosásról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!