Szerintetek gáz anyukámmal megbeszélem a magánéletemet? (egyetemista fiú vagyok)
Figyelt kérdés
Soha nem volt annyira szoros a kapcsolatunk, nem igazán nevelt engem, de felnőttként már egész jól kijövünk.
Magánélet alatt nem szexualitást gondolom, hanem emberi kapcsolatok, barátnők, meg az ilyen dolgokat, amik ennyi idősen foglalkoztatják az embert.
A barátaim olyan tanácsokat adnának hogy "hát tedd azt amitől boldog leszel", anyukám viszont sokkal bölcsebb meg határozottabb dolgokat tud mondani.
De elég ritkán találkozunk, meg kb. 2 hetente beszélünk, tehát szó sincs róla, hogy meg akarna fojtani a törődésével (szerintem bele is unna ha mindig velem kéne foglalkoznia).
2017. jún. 24. 15:45
11/12 anonim válasza:
Nem normális. Ha problémáid vannak a párkapcsolatodban akkor azt a barátnőddel kell megbeszélni, nem anyáddal. Gondolj bele, elmondod anyádnak a problémát, tanácsot ad, megbeszélitek a barátnőddel, kibékültök, de ettől még anyádnak meg lesz a véleménye a lányról és akarva akaratlanul úgy is fog hozzá állni, mivel neki nem jelent fele annyit se mint neked. Szerintem a barátnőd se örülne ha tudná h elmondod a gondokat anyádnak és te se örülnél ha kiteregetné a szennyest a te anyósodnak. Ha csak egy munkahelyi gondot mondasz el neki az persze rendben van, de ezt is érdemes megbeszélned a barátnőddel is, mert aztán meg azt fogja gondolni h te úgy érzed nem mondhatsz el neki mindent, nem támaszkodhatsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!